Skocz do zawartości

mirazurek ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: mirazurek

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Handel poza gra na chat.

Krótki opis sytuacji: Żartobliwie napisałem na globalnym chacie  że kupie pojazd T20 za 100zł

Dowody: brak 

Coś od siebie:  Wróciłem po długiej przerwie na ten serwer i bardzo się do niego przywiązałem. Bardzo dużo spędzałem  na tym serwerze czasu aż do tego momentu gdy postanowiłem sobie nie umyślnie zażartować z tym kupnem pojazdu. Bardzo bym chciał  zagrać jeszcze  nie długo na tym serwerze. Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji lub zmiany kary na mniejsza.

Napisano

Czy ty właśnie zrobiłeś multikonto i z niego grałeś? Widziałem cie kilka razy dzisiaj na serwerze. jeśli tak było, to raczej możesz zapomnieć o pozytywnym rozpatrzeniu apelacji. :)

Napisano (edytowane)

mirazurek poprostu pisał z mojego konta 

Edytowane przez Dunieek
  • Thanks 1
Napisano

Chyba że tak. Ale trzeba dzbanami walić od razu? ;)

• Developer/owner
Napisano

Takie żarty traktujemy w 100% poważnie...

Przechodząc do sprawy: @mirazurek

możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

Napisano (edytowane)

zgadzam się

Edytowane przez mirazurek
  • Developer/owner
Napisano

@mirazurek Ranga została nadana.

Możesz już wejść na serwer i zacząć odpracowywanie swoich prac społecznych.

Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...