Dunieek Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Nick: mirazurek Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Handel poza gra na chat. Krótki opis sytuacji: Żartobliwie napisałem na globalnym chacie że kupie pojazd T20 za 100zł Dowody: brak Coś od siebie: Wróciłem po długiej przerwie na ten serwer i bardzo się do niego przywiązałem. Bardzo dużo spędzałem na tym serwerze czasu aż do tego momentu gdy postanowiłem sobie nie umyślnie zażartować z tym kupnem pojazdu. Bardzo bym chciał zagrać jeszcze nie długo na tym serwerze. Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji lub zmiany kary na mniejsza.
PolandJanusz Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Czy ty właśnie zrobiłeś multikonto i z niego grałeś? Widziałem cie kilka razy dzisiaj na serwerze. jeśli tak było, to raczej możesz zapomnieć o pozytywnym rozpatrzeniu apelacji.
Dunieek Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 (edytowane) mirazurek poprostu pisał z mojego konta Edytowane 14 Września 2019 przez Dunieek 1
PolandJanusz Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Chyba że tak. Ale trzeba dzbanami walić od razu?
Developer/owner proklin Napisano 21 Września 2019 Developer/owner Napisano 21 Września 2019 Takie żarty traktujemy w 100% poważnie... Przechodząc do sprawy: @mirazurek możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.
mirazurek Napisano 21 Września 2019 Napisano 21 Września 2019 (edytowane) zgadzam się Edytowane 22 Września 2019 przez mirazurek
Developer/owner proklin Napisano 22 Września 2019 Developer/owner Napisano 22 Września 2019 @mirazurek Ranga została nadana. Możesz już wejść na serwer i zacząć odpracowywanie swoich prac społecznych. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi