MrDress2 Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Nick: MrDress2 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Utrudnianie gry @Kliku Krótki opis sytuacji: Kilkukrotnie staranowałem klika i powiedziałęm na niego gligu. Dowody: Są w skardze na mnie. Coś od siebie: Za to co zrobiłem zostałem wyrzucony z organizacji i musiałem nie raz płacic w grze za naprawy autek klika lecz odrazu po tym zaczoł sie smiac i odjechał i było to w naszej org i sam powiedział ze tam to zostanie. Napisałęm do niego ze ma mi oddac za naprawe auto bo były takie zasady gdy odpisał mi ze nie to napisałem że jak jest liderem to nie znaczy ze moze łąmac regulamin. Po wyrzucieniu z organizacji kliku napisał do mnie na discordie '' Teraz szmato bedziesz miał bana mnie i mojej org sie nie wyzywa'' po czym usunął to. Mam świadka @AreKamp że wszysto co robilismy było dla żartu a nie specjalnie i nie rozumiem dlaczego sie mści na mnie za to ze napisałem mu czystą prawde . I nie raz pisał moje imię i nazwisko na czacie choć jest to zabronione przez RODO i bardzo go to śmieszyło. Edytowane 14 Września 2019 przez MrDress2 dodanie 1 zdania 1
AreKamp Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) +1 Kliku ma dwie twarze, nie raz mnie i dressa upokarzał na kanałach głosowych i tekstowych Edytowane 14 Września 2019 przez AreKamp
Rambuś Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Ja pozwolę się dołączyć bo też nieraz byłem z @AreKamp i @MrDress2 na kanale głosowym i to dress zwykle zaczynał wyzywać.Jeśli chodzi o udostępnianie danych to dress sam moje nazwisko udostępniał nie mam na to dowodów i nie wiem skąd zna moje nazwisko domyślam się że od @CyganK bo on jedyny na serwerze znał moje nazwisko. Edit: Nie wiem czy to prawda że udostępniał twoje nazwisko ale do mnie nie dotarło chodź gadam z klikiem codziennie minimum 1 godzinę i jak by rozpowiadał to też by mi powiedział.Moją wiadomość "uuuu popłakało sie?" napisałem do niego po tym jak zaczął mi i klikowi ubliżać na discordzie organizacji.https://imgur.com/4J2Y62S Edytowane 14 Września 2019 przez Rambuś
MrDress2 Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 (edytowane) 33 minuty temu, Rambuś napisał: nazwisko udostępniał nie mam na to dowodów i nie wiem skąd zna moje nazwisko domyślam się że od @CyganK bo on jedyny na serwerze znał moje nazwisko. Edit: Nie wiem czy to prawda że udostępniał twoje nazwisko ale do mnie nie dotarło chodź gadam z klikiem codziennie minimum 1 godzinę i jak by rozpowiadał to też by mi powiedział. moje imię i nazwisko zostało napisane na czacie /g minimun 6 razy a twoje nazwisko nigdy nie zostało napisane na czacie tylko w organizacji przyznaje sie do tego ze napisałem twoje imiei nazwisko ale na discordzie organizacyjnym. A po 2 to ze do cb niee dotarło to nie znaczy ze zostało udostępnione Edytowane 14 Września 2019 przez MrDress2
Gromadnik Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Jak dla mnie dress to już od bardzo dawna sobie grabiłeś.Irytowałeś praktycznie każdego gracza jakiego spotkałeś, taranowałeś, wyzywałeś, itp.Nie potrafisz po prostu grać jak na gracza przystało tylko wszędzie szukasz zaczepki.Zauważ ile było już skarg na Ciebie i ile odwołań pisałeś.Jest to po prostu śmieszne.Jak dla mnie kara, którą otrzymałeś jest o wiele za krótka i powinieneś się pożegnać z tym serwerem raz na zawsze. Edytowane 14 Września 2019 przez Gromadnik 3
MrDress2 Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 1 minutę temu, Gromadnik napisał: Jak dla mnie dress to już od bardzo dawna sobie grabiłeś.Irytowałeś praktycznie każdego gracza jakiego spotkałeś, taranowałeś, wyzywałeś, itp.Nie potrafisz po prostu grać jak na gracza przystało tylko wszędzie szukasz zaczepki.Zauważ ile było już skarg na Ciebie i ile odwołań pisałeś.Jest to po prostu śmieszne.Jak dla mnie kara, którą otrzymałeś jest o wiele za krótka i powinieneś się pożegnać z tym serwerem raz na zawsze. XDDDD
Gromadnik Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Teraz, MrDress2 napisał: XDDDD Jeśli to jest twoją odpowiedzią to widać na jakim jesteś poziomie i dlaczego nie nadajesz się na bycie graczem 5life.
MrDress2 Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 Wiesz jaki jest regulamin apelacji osoby niemające nic wspolego z apelką sie nic nie piszą w niej POZDERKI 1
Gromadnik Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Teraz, MrDress2 napisał: Wiesz jaki jest regulamin apelacji osoby niemające nic wspolego z apelką sie nic nie piszą w niej POZDERKI Spokojnie jeszcze wiele odwołań będziesz pisać to się pośmieje. POZDERKI
MrDress2 Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 Teraz, Gromadnik napisał: Spokojnie jeszcze wiele odwołań będziesz pisać to się pośmieje. POZDERKI Ciesze się bardzo ze będziesz szczęśliwy przezemnie
Developer/owner proklin Napisano 14 Września 2019 Developer/owner Napisano 14 Września 2019 @MrDress2 Zupełnie nie interesuje mnie jakie były ustalenia w organizacji czy prywatnie między Wami... Skarga została przedstawiona wraz z dowodami, zostałeś ukarany za to co było na filmach, bez powiązania z powodem takich działań. Dodatkowo po sprawdzeniu historii Twoich kar doszedłem do wniosku, że ban to jedyny sposób aby spróbować przemówić Ci do rozsądku. Jak zrobisz coś takiego kolejny raz to kara będzie taka sama z tym, że w miesiącach nie dniach czy tygodniach. Apelację odrzucam i zamykam bo zrobił się z tego śmietnik... 1
Rekomendowane odpowiedzi