Kliku Napisano 12 Września 2019 Napisano 12 Września 2019 Data i godzina zdarzenia: Jest zamieszczona na każdym z filmików Nick oskarżającego: Kliku Nick oskarżonego: MrDress2 Powód napisania skargi: Gracz ewidentnie utradnia mi gre na serwerze obraża mnie przekręcając mój nick, jeżdzi pod prąd, taranuje i zachowuje się chamsko wobec innych mam tutaj kilka przykładów jego zachowania. Uważam że już dawno powinien wylecieć z banem ponieważ już sporo razy zostało mu zabrane prawko lub dostawał muty/warny Dowody w postaci logów lub screenshotów: 7 1 1
Dejwf Napisano 13 Września 2019 Napisano 13 Września 2019 11 godzin temu, Kordi66 napisał: Ode mnie duże +1 Ode mnie tez 3
CyganK Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 + koleżka zachowuję się arogancko i notorycznie wydzwania do mnie na telefon w grze... 1
Developer/owner proklin Napisano 14 Września 2019 Developer/owner Napisano 14 Września 2019 Chciałem odebrać uprawnienia B i C na 14 dni graczowi @MrDress2, jednak okazało się, że ma je aktualnie odebrane... To idealnie pokazuje, że zabieranie uprawnień to za mało, więc nakładam na gracza 14 dni bana. Zamykam. 5
Rekomendowane odpowiedzi