MrDress2 Napisano 27 Sierpnia 2019 Napisano 27 Sierpnia 2019 Data i godzina zdarzenia:23.00 Nick oskarżającego:MrDress2 Nick oskarżonego:Batrex i Runwald Powód napisania skargi: Celowy taran dla swoich korzyści Dowody w postaci logów lub screenshotów:Film na dole Grand_Theft_Auto_V_2019_08.27_-_23_02.45_02.DVR_Trim_Trim.mp4 2 1 2
MrDress2 Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Napisano 27 Sierpnia 2019 Dodam tylko że runwald powiedział że jak nie zejdę to mnie i tak zabiją i on się odbije
Bartex Napisano 27 Sierpnia 2019 Napisano 27 Sierpnia 2019 Witam bardzo serdecznie, zacznę od tego "Dodam tylko że runwald powiedział że jak nie zejdę to mnie i tak zabiją i on się odbije" nic takiego nie było, dowodu również nie masz. Drugie wjechałem na stanowisko i wyjechałem nie robiąc żadnych szkód na moim ekranie, dopiero mi się wczytałeś jak mi auto podskoczyło co widać na twoim nagraniu. A co do Runwalda jechał i nie wyrobił na zakręcie po czym cofnął bo myślał, że przeżyjesz jeszcze. Co jak co, ale takich rzeczy byśmy specjalnie nie robili, nawet nie weszliśmy na tunera po tym jak Cię "niby" specjalnie zabiliśmy. Oczywiście liczymy się z konsekwencjami, ale jak każdy dobrze wie RAGE za dobrej synchronizacji nie ma. Pozdrawiam. 1
Dejwf Napisano 27 Sierpnia 2019 Napisano 27 Sierpnia 2019 A tam gupotki gadasz☺️ 54 minuty temu, Bartex napisał: Witam bardzo serdecznie, zacznę od tego "Dodam tylko że runwald powiedział że jak nie zejdę to mnie i tak zabiją i on się odbije" nic takiego nie było, dowodu również nie masz. Drugie wjechałem na stanowisko i wyjechałem nie robiąc żadnych szkód na moim ekranie, dopiero mi się wczytałeś jak mi auto podskoczyło co widać na twoim nagraniu. A co do Runwalda jechał i nie wyrobił na zakręcie po czym cofnął bo myślał, że przeżyjesz jeszcze. Co jak co, ale takich rzeczy byśmy specjalnie nie robili, nawet nie weszliśmy na tunera po tym jak Cię "niby" specjalnie zabiliśmy. Oczywiście liczymy się z konsekwencjami, ale jak każdy dobrze wie RAGE za dobrej synchronizacji nie ma. Pozdrawiam.
MrDress2 Napisano 27 Sierpnia 2019 Autor Napisano 27 Sierpnia 2019 Tylko jest jedna rzecz bo runwald twierdzi że mu się nie wczytalo a ty przejechałem bo nie chciało Ci sie cofnąc:D
Developer/owner proklin Napisano 27 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 27 Sierpnia 2019 @Bartex i @Runwald tracą uprawnienia kategorii B na 7 dni. Jeszcze jedna taka akcja i będzie ban na podobny czas. Zamykam. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi