DameKK Napisano 27 Sierpnia 2019 Napisano 27 Sierpnia 2019 Nick: DameKK Nick osoby nakładającej kare: Nie wiem Powód nałożenia kary: Nie wiem Krótki opis sytuacji: Chciałem wejść sobie na serwer pograć i nagle mam bana Dowody:
Developer/owner proklin Napisano 27 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 27 Sierpnia 2019 Zbanowany jest Twój social club, grał z niego gracz @AdiS i został zbanowany za speed hack.
DameKK Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Napisano 28 Sierpnia 2019 Ja nigdy nikomu nie udostępniałem swojego social cluba więc to niemożliwe żeby ktoś grał na moim koncie, tak samo nie dostałem żadnego powiadomienia o zalogowaniu się z nowego miejsca na maila. Jest jakaś szansa na odbanowanie? Bo wyglada na to jak bym dostał bana za jakiegoś gracza
DameKK Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Napisano 28 Sierpnia 2019 Dodam też, że w dniu w którym gracz @AdiS został zbanowany byłem online na serwerze
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2019 Sprawdziłem i to Ty logowałeś się na jego konto konto ze swojego komputera. Usunąłem ban z konta ale na przyszłość musisz się liczyć z tym, że jak ktoś inny ma powiązanie z Twoimi danymi to przy banie tamtego konta blokujemy także Twoje. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi