Rambuś Napisano 19 Sierpnia 2019 Napisano 19 Sierpnia 2019 Nick: @Rambuś Nick osoby nakładającej kare: @Herwi Powód nałożenia kary:liczne wyzwiska,cbk, liczne kary Krótki opis sytuacji:Wyzywałem ludzi na /g bo oni zaczeli wzywać @MrDress2 bez powodu zdenerwowałem się i wyzywałem ich Dowody:myśle że nie trzeba Coś od siebie:Po uspokojeniu i przemyśleniu żałuję tego.Liczę na karę w postaci prac społecznych. 1 1
MrDress2 Napisano 19 Sierpnia 2019 Napisano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) Dołączam się do tej apelacji gdzyż prawie każdy gracz wtedy obecny wyzywal mnie a zaczęło się od tego jak napisałem czy podjedzie mech a ludzie odrazu ten pajac wrócił bwn mu się skończył itp Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez MrDress2 1
miniu Napisano 19 Sierpnia 2019 Napisano 19 Sierpnia 2019 @Rambuś miałeś ostatnią szansę, nie wykorzystałeś jej i dalej łamałeś regulamin. Apelacja zostaje odrzucona. 2 1
Herwi Napisano 19 Sierpnia 2019 Napisano 19 Sierpnia 2019 @MrDress2 prześledziłem czat, spisałem użyte wyzwiska i na podstawie tego, jak i poprzednich przewinień wymierzyłem odpowiednie kary. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi