Skocz do zawartości

F4n4tyk ukarany przez Payro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: F4n4tyk

Nick osoby nakładającej kare: Payro

Powód nałożenia kary: Celowe postawienie auta przy spawnie w dokach i brak reakcji na ostrzeżenia.

Krótki opis sytuacji: Podczas spawnu pojazdu, Payro przyszedł na doki i kazał mi przeparkować auto. Nie zrobiłem tego pomimo ostrzeżeń, dlatego że auta supporterów, moderatorów lub innych graczy nie raz stały w identyczny lub podobny sposób.

Dowody: EdlInlM.png

Coś od siebie: Jak wyżej pisałem, auta osób z administracji lub graczy stały w podobny sposób i nikt nigdy nie miał żadnego problemu. Według mnie, prawo jazdy zostało odebrane niesłusznie. Przykładowe 2 ss'y z doków:

X9pjDU1.png

QYRkhN9.png

• Like 4
Napisano

W momencie gdy przyjąłem reporta twój pojazd stał w następujący sposób:image.thumb.png.91ab74c4c20cd2b4894747b2e3f11e42.png

Dodatkowo jeden z graczy miał zostawiony pojazd z pracy jeszcze bardziej przeszkadzający od twojego, jednakże w przeciwieństwie do ciebie, tamten gracz poprawił swój błąd i przeparkował pojazd wedle mojej prośby. 

Co do zdjęć dodanych w samej apelacji, to mogę powiedzieć jedno: widzisz - reaguj. Napisanie reporta z pewnością pomogłoby, a ludzie stawiający celowo tuż obok respawnu auta z doków zostali by upomnieni bądź ukarani, a to nie jest dział "skargi na graczy" więc raczej nic nie wnoszą do twoich wyjaśnień.

Zamykam i odrzucam, a nadaną karę odczekasz.

• Like 2
  • Confused 2
  • Payro zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...