ANK3R Napisano 31 Lipca 2019 Napisano 31 Lipca 2019 Nick: ANK3R Nick osoby nakładającej kare:Proklin Powód nałożenia kary: OSZUKANIE PODCZAS TRADE Krótki opis sytuacji: kupiłem auto z giełdy po czym osoba od której kupiłem stwierdziła ze ja oszukałem Dowody: to było dawno Coś od siebie: dostałem bana na 2 lata jakoś 4/5 miesięcy temu za oszustwa handlowe nikogo nie oszukałem ale nie miałem zamiaru się kłócić. po tych około 6 miesiącach brakuje mi FiveLive. proszę o odbanowanie mnie i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. brakuje mi fivelife.
Rambuś Napisano 31 Lipca 2019 Napisano 31 Lipca 2019 Nie mów że nie oszukałeś otóż oszukałeś mojego kolege @Dejwf na około 14 k
Dejwf Napisano 31 Lipca 2019 Napisano 31 Lipca 2019 @Rambuś *15k było to 2 miesiące temu i oszukałeś mnie gdy juz podtwierdziłem oferte ty szybko z 15 k zmieniłeś na 1500 i wsiadłeś do auta mogłeś nie uciekać i sie dogadać a nie oszukiwać
Developer/owner proklin Napisano 5 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 5 Sierpnia 2019 @ANK3R próba oszustwa została przeze mnie zweryfikowana i w logach dokładnie było widać, że to były świadome działania. Jedyną opcją na to abyśmy wzięli pod uwagę odbanowanie konta jest Twoja deklaracja, że oddasz skradzione dobra. Dodatkowo oszukany @Dejw (i wszyscy inni, którzy zostali oszukani i mają po tym jakieś ślady) z racji na czas, jaki minął od całej sytuacji także musi stwierdzić, że zależy mu na takim zwrocie. Jeśli stwierdzi, że woli abyś został zbanowany to tak będzie.
Dejwf Napisano 5 Sierpnia 2019 Napisano 5 Sierpnia 2019 Nie zależy mi na pieniądzach jak bym miał 5 lvl to może na 15 k by mi zależało. Moją decyzją jest aby gracz ANK3R nie został odbanowany. Nie wyraził zadnej skruchy ani nie przeprosił i udaje niewiniątko. Nie chciał bym go widzieć na serwerze. 1
Developer/owner proklin Napisano 5 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 5 Sierpnia 2019 Przyjmuję takie uzasadnienie, apelacja odrzucona. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi