Skocz do zawartości

Odwołanie od bana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: ANK3R

Nick osoby nakładającej kare:Proklin

Powód nałożenia kary: OSZUKANIE PODCZAS TRADE

Krótki opis sytuacji: kupiłem auto z giełdy po czym osoba od której kupiłem stwierdziła ze ja oszukałem

Dowody: to było dawno

Coś od siebie:  dostałem bana na 2 lata jakoś 4/5 miesięcy temu za oszustwa handlowe nikogo nie oszukałem ale nie miałem zamiaru się kłócić.
po tych około 6 miesiącach brakuje mi FiveLive.
proszę o odbanowanie mnie i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. brakuje mi fivelife.

Napisano

Nie mów że nie oszukałeś otóż oszukałeś mojego kolege @Dejwf na około 14 k 

Napisano

@Rambuś *15k było to 2 miesiące temu i oszukałeś mnie gdy juz podtwierdziłem oferte ty szybko  z 15 k zmieniłeś na 1500 i wsiadłeś do auta mogłeś nie uciekać i sie dogadać a nie oszukiwać 

• Developer/owner
Napisano

@ANK3R próba oszustwa została przeze mnie zweryfikowana i w logach dokładnie było widać, że to były świadome działania.

Jedyną opcją na to abyśmy wzięli pod uwagę odbanowanie konta jest Twoja deklaracja, że oddasz skradzione dobra.

Dodatkowo oszukany @Dejw (i wszyscy inni, którzy zostali oszukani i mają po tym jakieś ślady) z racji na czas, jaki minął od całej sytuacji także musi stwierdzić, że zależy mu na takim zwrocie. Jeśli stwierdzi, że woli abyś został zbanowany to tak będzie.

Napisano

Nie zależy mi na pieniądzach jak bym miał 5 lvl to może na 15 k by mi zależało. Moją decyzją jest aby gracz ANK3R nie został odbanowany. Nie wyraził zadnej skruchy ani nie przeprosił i udaje niewiniątko. Nie chciał bym go widzieć na serwerze. 

• Like 1
  • Developer/owner
Napisano

Przyjmuję takie uzasadnienie, apelacja odrzucona. Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...