Developer/owner Proklin Posted May 23, 2017 Developer/owner Share Posted May 23, 2017 Witajcie, wiem, że długo czekaliście ale mam nadzieję, że jednak lepiej późno niż wcale Kolejna zagadka, która niby jest prosta ale nie do końca, powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingvar Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Kupno / założenie małej firmy (w tym przypadku mechanika samochodowego)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor736 Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Dodatkowe opcje tuningu? wydechy z boku a nie z tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingvar Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Im gorszy stan pojazdu, tym trudniejsza jazda bądź niektóre elementy typu światła, hamulec nie działają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBuldog Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Lewy górny róg - możliwość wybierania czatu? Nie widziałem tego w poprzednich screenach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grymox Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Możliwość stawiania propow? takich jak ściana itd..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted May 26, 2017 Author Developer/owner Share Posted May 26, 2017 Lewy górny róg - możliwość wybierania czatu? Nie widziałem tego w poprzednich screenach Powyżej poprawna odpowiedź, nowy czat o którym powiemy więcej już w najbliższym newsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts