TaloN Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Witam , gdy nie wiedziałem i zaktualizowałem GTA V ostatnio nie mogłem wbić na serwer. Wbiłem na forum i zrobiłem co pisało czyli wyłączyć neta itp.. Ale gdy klikam "Wejdź w tryb offline" Wyświetla mi się : Gra nie zdołała się połączyć z internetem ...... Gdy kliknę ponów (Niepodłączony do sieci) Wyskakuje "Failed Launching GTAV.exe"
Seba983 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Jeżeli masz gta z social cluba, a nie ze steama to wejdź normalnie do gta, pobierz wszystkie update'y i wejdź w tryb fabularny żeby nie było żadnych problemów i wyjdź. Uruchom ragemp normalnie i spróbuj wejść na serwer. Wczoraj ekipa rage naprawiała problemy i wielu osobom to pomogło.
slupek Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Tak pomogło że odpala wersje fabularną, niezła aktualizacja i naprawa błędu ale chyba nikt nie pomyślał o wersji steamowskiej.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts