bambinio Napisano 19 Lipca 2019 Napisano 19 Lipca 2019 Nick: bambinioGames Nick osoby nakładającej kare: nieznanny Powód nałożenia kary: kradzież gracza na 6 tyś Krótki opis sytuacji: jechałem kupić motor i na miejscu gracz zaproponował mi 6 k za moje auto warte 29k wiec połasiłem się o oszustwo Dowody: nie mam Coś od siebie: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, zarzekam się że nigdy więcej nie okradnę żadnego gracza na serwerze. bardzo żałuje że to zrobiłem i jeszcze raz Przepraszam. 1 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 @bambinio możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo. 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 Ban został zdjęty, a ranga przyznana. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi