Espect Napisano Piątek o 21:07 Napisano Piątek o 21:07 Data i godzina zdarzenia:15.05.2026 godz. 23:04 Nick oskarżającego: @Espect Nick oskarżonego: @GregorZdobywca Powód napisania skargi: Kolega tutaj ewidentnie nie potrafi zachowac kultury, przeszkadza w sluzbie i etc "Napisalem mu tylko ze szuka atencji" a otrzymalem ciekawa riposte w moja strone. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 3 4
GregorZdobywca Napisano Piątek o 22:38 Napisano Piątek o 22:38 (edytowane) Gdzie Ci przeszkadzam w służbie jak to Ty stałeś na środku drogi i centralnie skręciłeś prosto we mnie XD skoro Ci "przeszkadza", że ktoś jedzie to może czas zacząć chodzić pieszo na służbie. Może lepiej dodaj nagranie jak stoisz na środku drogi powodując zagrożenie w ruchu drogowym szanowny Panie policjancie xd Edytowane Piątek o 22:42 przez GregorZdobywca 1
Espect Napisano Sobota o 13:07 Autor Napisano Sobota o 13:07 Tak, co chwile przejezdzasz kolo nas i celowo prowokujesz zeby cie gonic, zapytalem grzecznie czy szukasz atencji czy cos bo ci sie nudzi. Ale wolales zwyzywac niz prowadzic rozmowe jak czlowiek. Skarga jest w glownie napisana w celu obrazy. Pozdrawiam
GregorZdobywca Napisano Sobota o 13:55 Napisano Sobota o 13:55 Jeżeli jazda obok was to prowokacja to ja nie mam pytań więcej xd i jak już bawisz się w "interpunkcję" to na przyszłość - słowem "ale" nie zaczynamy zdania. Pozdrawiam
Queen Napisano Niedziela o 22:07 Napisano Niedziela o 22:07 @GregorZdobywca Zostanie ukarany za Toksyczność. Skarge zamykam
Rekomendowane odpowiedzi