PatriX1221 Napisano 7 Maja Napisano 7 Maja (edytowane) Nick: PatriX1221 Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: przyjmowanie/rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Siema, otrzymałem bana za przyjmowanie majątku, otóż nie wiem o jaka sytuacje chodzi, kupiłem kiedyś czarne felgi po 60k, i to jedyna transakcja jaka mi przychodzi do głowy, nie wiedziałem ze za to może być ban (tym bardziej ze zakup ten miał miejsce około roku, 2lat temu) bo kupienie czarnych felg w handlu za 60k raczej nie powinno być karane. normalnie umówiłem się na kwotę 60k~. Chciałbym się jakoś dogadać co do unbana. Coś od siebie: Przepraszam, nie spodziewałem się ze za to mogę dostać bana. Proszę o szybkie rozpatrzenie apelacji bo FL to moja jedyna odskocznia od problemów prywatnych😣 Edytowane 8 Maja przez PatriX1221 1 8 2
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 18 Maja Junior Administrator Napisano 18 Maja Patrząc na logi i na cenę za jaką później owe felgi sprzedałeś, było to zaniżanie wartości, natomiast według informacji które otrzymałem, było to celowe działanie. Możemy ci dać drugą szanse JEDYNIE, po spełnienu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na magazynierze przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
PatriX1221 Napisano 18 Maja Autor Napisano 18 Maja Gram na tym serwerze od 2020r. Przez ten okres rozegrałem 7000/8000h godzin, wbiłem 55lvl i jest mi mega przykro ze jedna nie przemyślana transakcja oznacza takie poważne konsekwencje, nigdy wcześniej nie miałem żadnych skarg nigdy nie miałem nagannego zachowania po prostu wchodziłem na serwer żeby przestać myśleć o otaczającym mnie świecie i bylem family friendly dla ludzi na serwerze, nie wyzywałem adminów, nie robiłem nic wbrew serwerowi. chciałbym prosić o możliwość odbanowania bez wipe, mam dużo aut, 6lat to jednak sporo i nie chce stracić tego co osiagnąłem w te wszystkie lata tylko przez jedno przewinienie. chciałbym się jakoś dogadać, mogę oddać do serwera pieniądze co do grosza jakie zarobiłem na tych czarnych felgach. i dostać kare w postaci oszusta i prac społecznych. liczę na drugą szanse bo jednak ten serwer to jest jakaś część mojego życia, jak dziwnie by to nie brzmiało a nie chcę zaczynać całkowicie od nowa bo naprawdę bardzo dużo tutaj grałem i poświęciłem dużo czasu na ten serwer
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 21 Maja Junior Administrator Napisano 21 Maja W dniu 18.05.2026 o 16:32, WolnoLukasz napisał: Możemy ci dać drugą szanse JEDYNIE, po spełnienu poniższych warunków: Tak jak wyżej. Warunki pozostają bez zmian
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 23 Maja Junior Administrator Napisano 23 Maja W takim razie zamykam
Rekomendowane odpowiedzi