PolandJanusz Napisano 14 Lipca 2019 Napisano 14 Lipca 2019 (edytowane) Nick: PolandJanusz Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: No cóż, kilka razy zbugowałem DMa. Co tu więcej dodać... Dowody: https://imgur.com/a/dma95V4 Coś od siebie: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, oraz zarzekam sie, że nigdy więcej nie użyje żadnego błędu serwera i jeśli go znajdę, to go zgłoszę w trybie natychmiastowym w odpowiednim miejscu na forum. Bardzo żałuje moich czynów. Edytowane 14 Lipca 2019 przez PolandJanusz 2
N1ko Napisano 14 Lipca 2019 Napisano 14 Lipca 2019 36 minut temu, PolandJanusz napisał: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji Również proszę, bo mi płacze na discordzie 1 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 @PolandJanusz Jedyną formą zdjęcia bana wcześniej jest przyjęcie prac społecznych. Otrzymałbyś wymóg zarobienia 20 000$ na pracy FLber przez miesiąc, wszystkie zarobione fundusze w tej pracy do osiągnięcia wymaganego limitu będą trafiały na konta losowych graczy online. Jeśli nie wykonasz zadania na Twoje konto automatycznie nałoży się ban permanentny. Odpowiedz w tym temacie czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wolisz czekać aż ban minie.
PolandJanusz Napisano 22 Lipca 2019 Autor Napisano 22 Lipca 2019 3 minuty temu, Proklin napisał: 20 000$ na pracy FLber To jednak poczekam. Można zamknąć. 1
Rekomendowane odpowiedzi