ImVladek! Napisano 22 Kwietnia Napisano 22 Kwietnia Nick: ImVladek! Nick osoby nakładającej kare: system Powód nałożenia kary: nie spłacenie raty Krótki opis sytuacji: no nie spłaciłem pożyczki w kafejce na kwotę 30k Dowody: Coś od siebie: pożyczyłem sianko od @kwiaciejuwa i zapomniałem wpłacić do kafejki (jedno powiadomienie 2 dni przed terminem raty to trochę mało) 8 2 2
Administrator Beezy Napisano 26 Kwietnia Administrator Napisano 26 Kwietnia Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: wymóg spłaty zaciągniętej pożyczki - od momentu zamknięcia apelacji będziesz miał 3 dni na spłatę kolejnej raty oraz reszty według poprzedniego harmonogramu (raty co 3 dni) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
ImVladek! Napisano 26 Kwietnia Autor Napisano 26 Kwietnia Czyli podsumujmy: Miss z ratą o wysokości 7.5k (XD) = katorżnicze prace społeczne i status oszusta, pomimo że nikt przeze mnie oszukany się nie czuje. Ale wiadomo jedno powiadomienie dwa dni przed terminem raty, 5 dni ciszy, banik i się bawimy. Nieeeeeeeźle. 5
Rekomendowane odpowiedzi