partek Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia Nick: partek Nick osoby nakładającej kare: Bezzy Powód nałożenia kary: Przejmowanie majatku Krótki opis sytuacji: Dostalem bana o tresi przejmowanie majatku Dowody: Wszystkie tranzakcje byly przeprowadzane chatem w grze Coś od siebie: Osoby znające mnie na serwerze wiedzą że kupowanie majątku nie jest w moim stylu i że lubie sam potryhardować aby coś uzyskać samo kupienie RH7 2.8TT zajeło mi pół roku robienia samych wyscigów + daily więc jaki sens miałoby kupienie majątku? Uważam że kara nie jest słuszna gdyż na cały swój majątek poświeciłem sporo flc jak i czasu spędzonego w grze. Kupowanie majatku jest wbrew moim nastawieniom psychicznym, jestem tryhardem i nie ukrywam tego. 5 2 1
Administrator Beezy Napisano 12 Kwietnia Administrator Napisano 12 Kwietnia @Stasiowee nie dowiedział się od Ciebie niczego ciekawego w sprawie tego handlu, więc może jeszcze ja spróbuje. Jak to wyjaśnisz?[HANDEL]Xeravias -> partek | Sandking XL, 6.8, id 85195, tuning: Felgi: Amazon, Turbosprężarka - poziom 3, Niestandardowe opony 1, Przyciemniane szyby 1, Ustawienie przekładni kierowniczej", Remus, 2.0T, id 95180, tuning: Felgi: Wangen Master (malowane), Turbosprężarka - poziom 3, Filtr powietrza - poziom 3, Chip tuning - poziom 3, Intercooler - poziom 3, Skrzynia biegów - poziom 3, Ustawienie przekładni kierowniczej, Zmodyfikowana przekładnia kierownicza 3, Opony wyczynowe - Drift I, Ręczny hamulec hydrauliczny, Spoiler 9, Exhaust 3, Pasy przeciwsłoneczne 1, Kierownica 10, Obniżenie zawieszenia - poziom 4, System Air Ride, Regulowane zawieszenie", pieniadze, kwota: 1093000.00 [HANDEL] partek -> Xeravias | Coquette D5, 6.0 V8, id 101734, tuning":"System Air Ride, Felgi: Lotta Chrome (malowane), Regulowane zawieszenie, Obniżenie zawieszenia - poziom 4, Spoiler 3, Progi 19, Wydech 2, Maska 9, Spojlery zderzaka 3" 1
partek Napisano 12 Kwietnia Autor Napisano 12 Kwietnia Tak jak pisałem Stasiowi, remus był dawany chwilę wcześniej w kierunku xery ze względu na to że musiałem spłacić coquette o czym poinformowałem xere, on przystał na taką propozycję że spłata samochodu będzie po jego stronie
Administrator Beezy Napisano 12 Kwietnia Administrator Napisano 12 Kwietnia Możesz rozjaśnić sytuacje Remusa? Faktycznie, chwile wcześniej sprzedałeś Remusa @Xeraviasowi za gotówkę i spłaciłeś pożyczkę graczowi @Huzix. Jaka jeszcze spłata samochodu miała spaść na @Xeravias? 1
partek Napisano 12 Kwietnia Autor Napisano 12 Kwietnia Spłaty nie było już tam innej, myślę że w wycenie mogło zawinić to że napisałem (nie pamiętam dokładnie) coś w stylu że jest to pierwsza taka na serwerze przez co mógł pomyśleć że to #1ns a faktycznie chodziło mi o wizualne aspekty włącznie z geometrią
Administrator Beezy Napisano 12 Kwietnia Administrator Napisano 12 Kwietnia Cudownie, więc przedstawię Ci te sprawę z naszej perspektywy. To, że wcześniej sprzedałeś @Xeravias Remusa za gotówkę, nie oznacza magicznie, ze jego wartość w tym handlu wynosi 0$. Skoro chciałbyś to uznać za pożyczkę w zastaw, to skoro sprzedałeś mu go za 260 000$ to i w handlu powrotnym ustalmy mu te samą wartość. Tak więc: otrzymałeś od @Xeravias: Remusa (wartość 260 000$, Sandkinga (wartość między 200, a 300k) oraz 1 093 000$ w gotówce. oddałeś Coquette D5 zakupione za 440 000$, przy lekkich zmianach wizualnych możemy już nawet podciągnąć ją na Twoją korzyść pod 500 000$ W dalszym ciągu jest to handel, w którym oddałeś około 500k, a otrzymałeś ponad 1.5kk. Tym samym wyrok nie mógł i nie może być inny.... Jedyną szansą na odbanowanie jest spełnienie poniższych warunków: WIPE konta (pozostaje jedynie FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 10k przez miesiąc na pizzaboy'u ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
partek Napisano 12 Kwietnia Autor Napisano 12 Kwietnia Nie jestem wstanie zgodzić się na taką karę 1 6
Rekomendowane odpowiedzi