Skocz do zawartości

Skarga na ZaGaJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 04/11/2026 12:32

Nick oskarżającego: @PrzemoVPL

Nick oskarżonego:@ZaGaJ

Powód napisania skargi: Pobranie drugiej opłaty na mechaniku gdyż raz już zapłaciłem.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

IMG_20260411_011451.png

• Thanks 1
  • Haha 5
Napisano (edytowane)

Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Jako że skarga dotyczy mojej osoby, mam zamiar się do niej odnieść. Mianowicie gracz PrzemoVPL przyjechał na mechanika, zaznaczyłem wszystkie części do naprawy i wysłałem ofertę. Oczekując parę sekund nadal nie wyświetliło mi się, aby gracz przyjął ofertę, więc wysłałem ją ponownie, a on ją przyjął. Cały pojazd został naprawiony, gracz PrzemoVPL zwyzywał mnie od "najgorszych" z LSRA oraz poinformował o skardze. Sprawdziłem komunikaty, finanse i nigdzie nie było, że gracz przyjął ofertę dwukrotnie, nie posiadam ss a aktualnie nie moge już cofnąć do tego momentu. Jeśli nie zauważyłem i popełniłem błąd mogę oddać pieniądze, nie widzę w tym nic złego. Jako że skarga dotyczy jednej sytuacji, prosiłbym również o rozpatrzenie obraźliwych słów ze strony PrzemoVPL w moim kierunku (ss poniżej).

Zrzut ekranu 2026-04-11 003805.png

Edytowane przez ZaGaJ
  • Like 1
  • Jestem za 1
  • Administrator
Napisano

Po sprawdzeniu logów - @ZaGaJ rzeczywiście otrzymałeś podwójną opłatę. Z tego co widzę, w takim przypadku wyrażasz chęć zwrotu, tak więc proszę zwrócić otrzymaną kwotę (298.59$) poprzez handel lub /donate graczowi @PrzemoVPL i zamieścić tutaj tego potwierdzenie.

Napisano (edytowane)

image.png.6bdeb1baf55dda6a07502920af367aed.png

Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacją i mam nadzieję, że nadal będę mógł naprawiać twoje pojazdy.

@PrzemoVPL proszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy.

Edytowane przez ZaGaJ
  • Like 2
  • Jestem za 1
  • Administrator
Napisano
1 godzinę temu, ZaGaJ napisał:

image.png.6bdeb1baf55dda6a07502920af367aed.png

Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacją i mam nadzieję, że nadal będę mógł naprawiać twoje pojazdy.

@PrzemoVPL proszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy.

Donate potwierdzony. Ten temat uważam za załatwiony.
Za swoje słowa @PrzemoVPL zostanie ukarany za toksyczność.

Zamykam.

• Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...