PrzemoVPL Napisano 10 Kwietnia Napisano 10 Kwietnia Data i godzina zdarzenia: 04/11/2026 12:32 Nick oskarżającego: @PrzemoVPL Nick oskarżonego:@ZaGaJ Powód napisania skargi: Pobranie drugiej opłaty na mechaniku gdyż raz już zapłaciłem. Dowody w postaci logów lub screenshotów: 1 5
ZaGaJ Napisano 11 Kwietnia Napisano 11 Kwietnia (edytowane) Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Jako że skarga dotyczy mojej osoby, mam zamiar się do niej odnieść. Mianowicie gracz PrzemoVPL przyjechał na mechanika, zaznaczyłem wszystkie części do naprawy i wysłałem ofertę. Oczekując parę sekund nadal nie wyświetliło mi się, aby gracz przyjął ofertę, więc wysłałem ją ponownie, a on ją przyjął. Cały pojazd został naprawiony, gracz PrzemoVPL zwyzywał mnie od "najgorszych" z LSRA oraz poinformował o skardze. Sprawdziłem komunikaty, finanse i nigdzie nie było, że gracz przyjął ofertę dwukrotnie, nie posiadam ss a aktualnie nie moge już cofnąć do tego momentu. Jeśli nie zauważyłem i popełniłem błąd mogę oddać pieniądze, nie widzę w tym nic złego. Jako że skarga dotyczy jednej sytuacji, prosiłbym również o rozpatrzenie obraźliwych słów ze strony PrzemoVPL w moim kierunku (ss poniżej). Edytowane 11 Kwietnia przez ZaGaJ 1 1
Administrator Beezy Napisano 12 Kwietnia Administrator Napisano 12 Kwietnia Po sprawdzeniu logów - @ZaGaJ rzeczywiście otrzymałeś podwójną opłatę. Z tego co widzę, w takim przypadku wyrażasz chęć zwrotu, tak więc proszę zwrócić otrzymaną kwotę (298.59$) poprzez handel lub /donate graczowi @PrzemoVPL i zamieścić tutaj tego potwierdzenie.
ZaGaJ Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacją i mam nadzieję, że nadal będę mógł naprawiać twoje pojazdy. @PrzemoVPL proszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy. Edytowane 12 Kwietnia przez ZaGaJ 2 1
Administrator Beezy Napisano 12 Kwietnia Administrator Napisano 12 Kwietnia 1 godzinę temu, ZaGaJ napisał: Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacją i mam nadzieję, że nadal będę mógł naprawiać twoje pojazdy. @PrzemoVPL proszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy. Donate potwierdzony. Ten temat uważam za załatwiony. Za swoje słowa @PrzemoVPL zostanie ukarany za toksyczność. Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi