Skocz do zawartości

Skarga na @wolnybartus.21

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: Nie mam Pojęcia godziny ale do max półtorej godziny temu dzisiaj a jest 22:50 dnia 9.04.2026

Nick oskarżającego: @Mamexis

Nick oskarżonego: @wolnybartus.21

Powód napisania skargi: Mam po prostu już dosyć. Nie będę tego dłużej słuchał a długo to znosiłem i jego i nie ważne kogo ale cierpliwość się kończy czasami a naprawde nie chce tego robić. 

Nie jestem ćpunem i wypraszam sobie te insynuacje i oskarżenia. Nie bede tego dłużej już tolerował i koniec z totalną głupotą. To już koniec pobłażania i nie będę i nie mam zamiaru przechodzić obok czegoś podobnego bokiem. Już się to skończyło.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: To SS z troche czasu pózniej po LH.

Z MINSEM.jpg

• Haha 1
  • Confused 1
Napisano

Ogarnij sie czlowieku, na mechaniku juz pare razy nie chciales naprawiac auta i wyzywales mnie raz nawet reporta napisalem ktorego przyjął guziol i tak w większości przypadków jest gdy jesteś na stanowisku.

• Jestem za 1
Napisano

Ciekawa ta twoja wypowieź...

obraz_2026-04-10_154448789.png

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Napisano

Lubicie Anie chłopaki ❤️ 

To raz. A dwa ja coś musze wiecej dodawać ? Bo mogę ale nie bede reagował na ciebie @wolnybartus.21ty chyba oszalałeś chłopie.

Napisano

WItam.

Szanowni, chciałbym wycofać tą skarge na @wolnybartus.21 gdyż jestem mądrzejszy. Bardzo proszę o wycofanie jej. Dziękuję.

Z Poważaniem.

• Haha 1
Napisano

W takim razie skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...