Skocz do zawartości

GroteK ukarany przez banditt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: szymon_grotek223

Nick osoby nakładającej kare: @banditt

Powód nałożenia kary: Pewien jegomość, który szuka atencji u innych graczy, bo ma jej ewidentnie za mało  postanowił, iż zacznie do mnie strzelać to mu grzecznie napisałem i dostałem mute. 

Krótki opis sytuacji: Podczas zbierania jajek podjechałem jak zawsze na wyścig humane labs po zebraniu jajka wsiadłem do mojego wehikułu i z zamiarem odjechania już kawałek od wyścigu zza mych pleców dochodzą odgłosy strzałów następnie przebite mam 2 opony i hp w połowie zbite bez namysłu postawnowiłem się odwołać do osobnika, który postanowił strzelać. Anonimowym strzelcem okazał się Imvladek. Ja bez chwili namysłu postanowiłem mu odpowiedzieć i napisałem następującą frazę „coś ci się nie […] pajacu?”, ponieważ takie zachowanie jest wręcz szkodzące na rzecz serwera.

Dowody: image.png.f407ee86eb3a06a4909dc547542aa3f7.png

Coś od siebie: Chciałem sobie tylko grzecznie podjechać i zebrać jajko, czym brać czynny udział w evencie który trwa, aczkolwiek zamiast na pożegnanie modź normalnie odjechać w całości to odjechałem bez 2 opon i z wybitymi szybami. Chciałbym dodać, iż ten jegomość nie potrafi się zachować na dodatek nie jestem jedyną osobą, którą potraktował następująco.

• Sad 4
  • Jestem przeciw 1
  • Junior Administrator
Napisano

Po skonsultowaniu z @banditt uważam, że kara jest jak najbardziej słuszna. 

Karę odczekasz. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...