Skocz do zawartości

RafcioPan Zbanowany przez WolnoLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: RafcioPan

Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku 

Krótki opis sytuacji: Siemanko, a więc sytuacja wyglądała następująco. Miałem dwa autka na ID Tornado 2.5T 1***ID oraz Stratum 5****ID, od dłuższego czasu próbowałem sprzedać oba pojazdy. Pamiętam dobry rok temu miałem oferty po 600k za oba pojazdy. W między czasie miałem długą przerwę od serwera. Idąc tokiem myślenia po czasie takie auta napewno wzrosły na wartości.  Zacząłem od doinformowania się w jakich cenach mogę ich się pozbyć, dostałem tak owe odpowiedzi nie zależne czy był to zwykły gracz czy moderator itd. Takie pojazdy są warte tyle ile jest ktoś w stanie Ci zapłacić. Były oferty 600k, 650k ,700k oferty wymian np. T20 stock. No i w końcu jest oferta na 900.000$ bez zastanowienia się zgodziłem i przeszliśmy do transakcji. Po jakimś czasie dołączam na serwer i bam, ban na 10 lat za przyjmowanie majątku. 

Dowody: 

Coś od siebie: Celem tej transakcji absolutnie nie było przyjmowanie majątku, gdzie nigdy na moim koncie nie było żadnych lewych przekrętów ani prób. Mega chciałbym wrócić na serwer i na pewno był bym już uczulony na takie rzeczy jak powyżej. Z mojej strony mogę zaoferować dogadanie się z graczem i cofnąć całkowicie transakcje. No, ale niestety to nie ja tu jestem od decydowania, a więc czekam na waszą odpowiedź i waszą propozycje. Pozdrawiam Rafcio 

Edytowane przez RafcioPan
  • Haha 1
  • RafcioPan zmienił tytuł na RafcioPan Zbanowany przez WolnoLukasz
  • 3 tygodnie później...
  • Junior Administrator
Napisano

Niestety, ale nie kupujemy tych tłumaczeń. Jeszcze przed nadaniem kary, pytałem się wewnętrznie w administracji o maksymalną wartość tych pojazdów, to nawet blisko tej ceny nie było. Możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków:

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne 10k na magazynierze przez miesiąc

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Brak zainteresowania autora, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...