Skocz do zawartości

Matrix436 ukarany przez Belmondoe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Matrix436

Nick osoby nakładającej kare :Belmondoe

Powód nałożenia kary: Mute za "rzekome" ogłaszanie na g

Krótki opis sytuacji: DjPyza wysłał ogłoszenie na weazel news ze terrorysta chce kupić rat bike i nie dowidziałem kto to napisal żeby się z nim skontaktować wiec napisałem na g "kto chce kupić rat bika?" i dostałem najpierw ostrzeżenie  

Dowody: image.png.34eaf2ba69e4bab3818cae216e60a692.pngimageproxy.php?img=&key=c58096a56fa8ca99

Coś od siebie:  na początku powiem ze nie zależy mi na odwieszeniu kary bo jest krotka żadam tylko wyjaśnien dlaczego zostałem ukarany skoro odpowiedziałem mu na zadane pytanie.Zostalem po porostu nie słusznie ukarany. Gdyby ktos chcial wiecej dowodów proszę na discorda

Edytowane przez Matrix436
  • Like 1
  • Developer/owner
Napisano

Moderator nie ma obowiązku znać sytuacji i wiedzieć w jakim kontekście pisałeś taką wiadomość... Nie znając sytuacji to wygląda jak ogłoszenie, wysłałeś je na g więc dostałeś mute.

Zwłaszcza, że sam piszesz, że najpierw dostałeś ostrzeżenie, więc miałeś szansę na poprawę...

Dodatkowo piszesz w dziale "Apelacje od kar" i w swojej apelacji stwierdzasz, że nie zależy Ci na odwieszeniu kary. Po co w takim razie pisać apelację na forum, nie lepiej napisać bezpośrednio do karającego jeśli nie jesteś pewny skąd się to wzięło?

Napisano

chodzi o to ze na weazel news bylo napisane ze ktos chcial kupic rat bike wiec na g sie zapytalem kto chcial kupic tego rat bike i wtedy dostalem ostrzerzenie a zaraz po tym muta

Napisano (edytowane)

Wydawało mi się że rozmawialismy o tym wczoraj, napisałem Ci to samo co administrator, dałem Tobie Warna i czekałem na odpowiednie ustosunkowanie się do sytuacji. Rozmawialiśmy też o tym że mogłem przeoczyć twoje tłumaczenie na /g gdyż pracowałem na lotach, a mam w takim momencie problemy z przewijaniem czatu

edit: mute byl na tyle krótki, aby nie dotykał cię w sposób szczególny, osoby naduzywajace ogłoszenia na glabalu karam znacznie mocniej i dotkliwiej 

Edytowane przez Belmondoe
  • Like 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...