Skocz do zawartości

[Do zamknięcia] Licytacja: Itali GTB Custom pierwszej na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model pojazdu: Itali GTB Custom
ID:  29652

Przebieg: 7109km

Wersja silnika:  9.0 V8 TT

Cena: [ CW: 200k | MP: 10k | KT: 1.8kk]

Tuning:  

Cytat

image.thumb.png.252e1ca39091aacacf743de3c299d116.png

Kontakt: Discord - Lelouch / Herusiek

Licytacja trwa do: 08.03.2026, godzina 18:00]

Zdjęcie/a pojazdu: 

Cytat

itali.thumb.png.3768284afeb543d87ae5a31f7f3d53f5.pngcustom.thumb.png.9aa526a6ecfda14bc92080dd43fcdb7b.png

Zastrzegam sobie prawo do zatrzymania pojazdu w momencie, gdy cena nie będzie dla mnie zadowlająca.

Edytowane przez Lelouch
Koniec licytacji
  • Like 1
Napisano (edytowane)

310k

Edytowane przez Siko
Napisano

Fajnie, że powoli idzie do góry

Dodane KT: 1.8kk

• Haha 2
  • Confused 1
Napisano

Ponieważ było dużo zapytań. Licytacja dotyczy pojazdu wraz z widocznym tuningiem.

• Administrator
Napisano

W związku z informacjami i pytaniami, które do mnie napłynęły postanowiłem to sprawdzić - aby nie doszło tutaj do świadomego bądź nie oszustwa lub pomyłki.

Twoje Itali GTB Custom nie jest już #1 na serwerze, #1 było w momencie wykonywania raportu (05.02.2025). Jednak pojazdy w wersji Cusotm mają to do siebie, że w każdej chwili ktoś może przerobić wersje pojazdu z niższym id z bazowej wersji, w związku z czym sztuka na serwerze w tych pojazdach jest dość umowna i może się zmieniać.
Na ten moment Twoje Itali GTB Custom jest #2 na serwerze.

Poniżej aktualny raport Twojego pojazdu:
image.png

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 1
Napisano
3 godziny temu, Beezy napisał:

W związku z informacjami i pytaniami, które do mnie napłynęły postanowiłem to sprawdzić - aby nie doszło tutaj do świadomego bądź nie oszustwa lub pomyłki.

Twoje Itali GTB Custom nie jest już #1 na serwerze, #1 było w momencie wykonywania raportu (05.02.2025). Jednak pojazdy w wersji Cusotm mają to do siebie, że w każdej chwili ktoś może przerobić wersje pojazdu z niższym id z bazowej wersji, w związku z czym sztuka na serwerze w tych pojazdach jest dość umowna i może się zmieniać.
Na ten moment Twoje Itali GTB Custom jest #2 na serwerze.

Poniżej aktualny raport Twojego pojazdu:
image.png

Czyli mamy tutaj doczynienia z błędem w skrypcie, ponieważ historycznie moje Itali było pierwsze na serwerze. A to że ktoś później wziął Itali na niższym ID i przerobił na Customa nie powinno zmieniać kolejności. Równie dobrze może przyjść ktoś z jeszcze niższym ID Itali GTB, przerobić na Customa i nagle moje będzie "zaktualizowane" i będzie nagle #3 na serwerze? Jest to totalnie bez sensu. Jeżeli w motoryzacji ktoś przerobi dany model auta z 2013 roku i będzie pierwszym takim na świecie, a po jakimś czasie ktoś zrobi tą samą przeróbkę na tym samym modelu ale z 2011 roku, nie sprawi, że ten z 2011 roku będzie pierwszym takim na świecie. W momencie zakupu auta dostałem informację, że nie ważne czy ktoś da Itali GTB Custom z niższym czy wyższym ID, to będzie się liczyło to, które zostało zmodyfikowane jako pierwsze. No chyba, że poprzedni właściciel kłamał.
Imo raport raportem, historycznie ten model był jako pierwszy z tego co mi wiadomo.

• Haha 4
  • Confused 1
  • Lelouch zmienił tytuł na [Do zamknięcia] Licytacja: Itali GTB Custom pierwszej na serwerze
Napisano

Temat do zamknięcia. Pojazd zostaje u mnie.

• Jestem przeciw 1
Napisano
9 godzin temu, Lelouch napisał:

Temat do zamknięcia. Pojazd zostaje u mnie.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...