Lelouch Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego (edytowane) Model pojazdu: Itali GTB Custom ID: 29652 Przebieg: 7109km Wersja silnika: 9.0 V8 TT Cena: [ CW: 200k | MP: 10k | KT: 1.8kk] Tuning: Cytat Kontakt: Discord - Lelouch / Herusiek Licytacja trwa do: 08.03.2026, godzina 18:00]Zdjęcie/a pojazdu: Cytat Zastrzegam sobie prawo do zatrzymania pojazdu w momencie, gdy cena nie będzie dla mnie zadowlająca. Edytowane 8 Marca przez Lelouch Koniec licytacji 1
Lelouch Napisano 7 Marca Autor Napisano 7 Marca Ponieważ było dużo zapytań. Licytacja dotyczy pojazdu wraz z widocznym tuningiem.
Administrator Beezy Napisano 7 Marca Administrator Napisano 7 Marca W związku z informacjami i pytaniami, które do mnie napłynęły postanowiłem to sprawdzić - aby nie doszło tutaj do świadomego bądź nie oszustwa lub pomyłki. Twoje Itali GTB Custom nie jest już #1 na serwerze, #1 było w momencie wykonywania raportu (05.02.2025). Jednak pojazdy w wersji Cusotm mają to do siebie, że w każdej chwili ktoś może przerobić wersje pojazdu z niższym id z bazowej wersji, w związku z czym sztuka na serwerze w tych pojazdach jest dość umowna i może się zmieniać. Na ten moment Twoje Itali GTB Custom jest #2 na serwerze. Poniżej aktualny raport Twojego pojazdu: 1 1 1 1 1
Lelouch Napisano 7 Marca Autor Napisano 7 Marca 3 godziny temu, Beezy napisał: W związku z informacjami i pytaniami, które do mnie napłynęły postanowiłem to sprawdzić - aby nie doszło tutaj do świadomego bądź nie oszustwa lub pomyłki. Twoje Itali GTB Custom nie jest już #1 na serwerze, #1 było w momencie wykonywania raportu (05.02.2025). Jednak pojazdy w wersji Cusotm mają to do siebie, że w każdej chwili ktoś może przerobić wersje pojazdu z niższym id z bazowej wersji, w związku z czym sztuka na serwerze w tych pojazdach jest dość umowna i może się zmieniać. Na ten moment Twoje Itali GTB Custom jest #2 na serwerze. Poniżej aktualny raport Twojego pojazdu: Czyli mamy tutaj doczynienia z błędem w skrypcie, ponieważ historycznie moje Itali było pierwsze na serwerze. A to że ktoś później wziął Itali na niższym ID i przerobił na Customa nie powinno zmieniać kolejności. Równie dobrze może przyjść ktoś z jeszcze niższym ID Itali GTB, przerobić na Customa i nagle moje będzie "zaktualizowane" i będzie nagle #3 na serwerze? Jest to totalnie bez sensu. Jeżeli w motoryzacji ktoś przerobi dany model auta z 2013 roku i będzie pierwszym takim na świecie, a po jakimś czasie ktoś zrobi tą samą przeróbkę na tym samym modelu ale z 2011 roku, nie sprawi, że ten z 2011 roku będzie pierwszym takim na świecie. W momencie zakupu auta dostałem informację, że nie ważne czy ktoś da Itali GTB Custom z niższym czy wyższym ID, to będzie się liczyło to, które zostało zmodyfikowane jako pierwsze. No chyba, że poprzedni właściciel kłamał. Imo raport raportem, historycznie ten model był jako pierwszy z tego co mi wiadomo. 4 1
Queen Napisano 9 Marca Napisano 9 Marca 9 godzin temu, Lelouch napisał: Temat do zamknięcia. Pojazd zostaje u mnie. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi