Skocz do zawartości

Shabik ukarany przez WolnoLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Shabik

Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku

Krótki opis sytuacji: Wziąłem ofertę handlu od gościa i nie pomyślałem o tym że to może skończyć się banem. Gościu na mirror rozdawał kasę kilku osobom więc nie uznałem że to coś złego, jeśli dobrze pamiętam dostałem i wziąłem 2 oferty, bodajże pierwsza na $16995 a druga na $15000.

Dowody: nie mam, pewnie jest w logach

Coś od siebie: Przepraszam za zaistniałą sytuację, jeśli dostanę drugą szansę, nigdy się to nie powtórzy, osobiście nie widzę logiki jaka przyświecałaby mi przy ryzykowaniu permanentnego bana, szczególnie przy tak niskiej sumie, gdzie jest to ~2 godziny na grzybach na Cayo Perico. Liczę na otrzymanie drugiej szansy, serio robicie super robotę i ja też świetnie się bawię na serwerze. 

• Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków:

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne 10k na magazynierze przez miesiąc

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Sad 1
Napisano (edytowane)

Co konkretnie oznacza wipe konta?
Rozumiem że zostaje FLC, ale czy tracę też level i obecny wbity exp, czy stracę również obecną ciągłość zadań.
Nie wiedziałem że nie można przyjmować takich kwot bo nie wydawała mi się zbyt duża.

Edytowane przez Shabik
  • Administrator
Napisano

Tak, tracisz wszystko poza FLC.

Napisano

Okej, przystaje na takie warunki. Proszę o powiadomienie o możliwości wejścia na serwer.

• Administrator
Napisano

Wipe przeprowadzony, oszust nałożony. 

Możesz wrócić na serwer. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...