Lucarioss Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego (edytowane) Nick: Lucarioss Nick osoby nakładającej kare: Nie wiem Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Byłem na mirror park i dostałem dwie oferty wymiany na 50k od jednej osoby. Nieświadomy konsekwencji zaakceptowałem wymiany. Dowody: Nie posiadam Coś od siebie: Gram dopiero od dwóch dni i nie byłem świadom o konsekwencjach przyjmowania pieniędzy od osoby drugiej. Mam sentyment do 4l i pylka, dlatego zależy mi na grze na FiveLife. Był to mój błąd, że nie zapoznałem się z regulaminem serwera z dokładnością. Taka sytuacja już się nie powtórzy. Dziękuje za rozpatrzenie apelacji i za poświęcony czas. Edytowane 19 Lutego przez Lucarioss 1
Administrator Beezy Napisano 19 Lutego Administrator Napisano 19 Lutego Z uwagi, że faktycznie dopiero co zacząłeś i zostałeś częściowo zmylony po swoim pytaniu na czacie globalnym ( @PiONeeR miał na myśli komendę /donate, dzięki której możesz dać komuś legalnie donate z limitem do 5k dziennie): Lucarioss (sid: 56253, id: 16): mozna dostac bana jak ktos da donate? PiONeeR (sid: 42321, id: 2): za donejta nie Możesz otrzymać drugą szansę bez wymaganego wipe'u konta. Wymogiem tego jest zwrot otrzymanych pieniędzy. Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 2
Lucarioss Napisano 19 Lutego Autor Napisano 19 Lutego Dziękuję za sprawiedliwe rozpatrzenie apelacji od kary. Oczywiście akceptuje wytyczne. Komu miałbym zrobić zwrot otrzymanych pieniędzy?
Administrator Beezy Napisano 19 Lutego Administrator Napisano 19 Lutego Odbanowany, po zwrot zgłoszę się do Ciebie na serwerze.
Rekomendowane odpowiedzi