UrBaN135 Napisano 19 Lutego Napisano 19 Lutego UrBaN135 ukarany przez Nie wiem Nick: UrBaN135 Nick osoby nakładającej kare: Nie wiem Powód nałożenia kary: przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Tankowałem pojazd na stacji gdy podjechał do mnie jakiś gracz, wysłał mi ofertę handlu więc przyjąłem, powiedział "masz na wahe" przyjąłem oferte bez większego rozmyślania nad tym co może się stać, okazało się ze chłop dał mi 50k i odjechał nie wiadomo gdzie.... Dowody: nie mam Coś od siebie: Śmiało mogę powiedzieć ze gram na tym serwerze kupe czasu, co wiąże sie z tym ze powinienem wiedzieć tak proste rzeczy... Aczkolwiek każdemu zdarzają sie błędy. I to był właśnie ten mój błąd... Nigdy nie byłem karany, nie stwarzałem też nigdy problemów w grze. Mam nadzieje ze dojdziemy do porozumienia w tej sytuacji. 1
Administrator Beezy Napisano 19 Lutego Administrator Napisano 19 Lutego Możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na magazynierze przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator Beezy Napisano 19 Lutego Administrator Napisano 19 Lutego Nie, dodatkowo chciałbym jeszcze wiedzieć co łączy Cię z @Wiczka z sąsiedniej apelacji?
UrBaN135 Napisano 19 Lutego Autor Napisano 19 Lutego co mnie łączy haha? jeżeli tak bardzo cie to ciekawi to jest to moja dziewczyna z którą mieszkam, pokazałem jej serwer i w sumie przez to że ona chciała zagrać to ja wróciłem po dłuższej przerwie, szkoda że w takich okolicznościach musze rozstać sie z tym serwerem. bez sensu dla mnie w tym momencie jest zaczynanie wszystkiego od nowa
Administrator Beezy Napisano 19 Lutego Administrator Napisano 19 Lutego No interesuje mnie to na stopie administracyjnej, bo znalazłem pewne połączenia między Waszymi kontami. Ok, w takim razie zamykam, gdybyś się namyślił to po tygodniu możesz pisać kolejną apelacje.
Rekomendowane odpowiedzi