Janusch_60 Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Data i godzina zdarzenia: 15.02.2026 17:30 Nick oskarżającego: @Janusch_60 Nick oskarżonego: @X_Speeryo_X Powód napisania skargi: Bugowanie DM Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://medal.tv/games/gta-v/clips/m7P3xRuNlN3Axk4RO?invite=cr-MSwySkEsNTQ5NjI0ODE0 Dodam że ów bugujący bardzo dobrze wiedział o tym że łamie regulamin, na klipie widać @Cysieks który widział całą sytuacje oraz supporta @Aimeno który przyszedł na raport i nic nie zrobił z tym zbugowanym dm. 5 2
X_Speeryo_X Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Jak DM mógł być zbugowany skoro ikonka wyraźnie pokazuje ze DM jest włączony i działa tak jak powinien , Co do tego że nie dostawałem obrażeń to wpływała prawdopodobnie na to strefa w której się znajdowałem , powinna być czerwona gdzie można strzelać i gdzie się powinno dostawać obrażenia lecz ja miałem prawdopodobnie taka neutralną można powiedzieć w kolorze błękitnym gdzie ja nie mogę zadać obrażeń ani ich otrzymać ( sprawdziłem to i ta strefa aktywuję się po wyjeździe z cayo perico ). Myślałem ze ta strefa po prostu tam obowiązuje wokół sklepu aczkolwiek jak widać tak nie jest a więc jeśli tak bardzo ta sytuacja dotknęła twojego ego że nie mogłeś mnie zabić to sorry bardzo.
Janusch_60 Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego 1. Wysłałeś screena z paleto nie spod sklepu gdzie rozgrywała się akcja 2. to że zbugował ci się dm nie oznacza że możesz to wykorzystywać do własnych korzyści 3. Skoro wiesz jak działa to bugowanie i w którym momencie aktywuje się ta twoja „pasywa” to dlaczego tego nie zgłosiłeś do administracji tylko wykorzystywałeś dla własnych korzyści? 4. Twierdzisz że strefa aktywuje się po wyjeździe z cayo lecz jakoś twoja koleżanka korzystała z tego samego „trybu pasywa” na cayo było to w okolicach godziny 12-13 więc dobrze już wiedziałeś że istnieje takowy błąd mimo to świadomie z tego korzystałeś dla własnych korzyści. 2
X_Speeryo_X Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego 1. To czy wysłałem screena z paleto czy z mirror nic nie zmienia bo tak czy siak ta ,,pasywa” działa , lecz jeśli tak bardzo chcesz mogę wysłać screena z miejsca akcji 2. DM się nie zbugował bo działał poprawnie jak widać po ikonce i nawet aimeno który przyjął twojego reporta zobaczył że DM działa 3. Nie wykorzystywałem tego do własnych korzyści Bo nie zwracam na to uwagi , w tamtym momencie leciałem po wodę i spowrotem więc dlaczego miałbym to jakkolwiek wykorzystywać 4. Do wczoraj nie wiedziałem że istnieje taki tryb bo tak jak pisałem wyżej nie zwracam uwagi na to w jakiej strefie jestem , sam byłem ciekaw dlaczego nie otrzymywałem od ciebie w tamtym momencie obrażeń z początku myślałem że tam jest GZ aczkolwiek podjechałem i okazało się że tam go nie ma , a więc otworzyłem akcję z twojego nagrania gdzie przyleciałem z Cayo Perico i gdy doleciałem ten ,, tryb pasywa” już działał
Janusch_60 Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego Dziękuję za twoją subiektywną opinię mam nadzieję ze administracja i zarząd LSPD wyciągnie wobec ciebie właściwe konsekwencje za łamanie regulaminu serwera. 1 1
X_Speeryo_X Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Który punkt regulaminu twoim zdaniem został przeze mnie złamany?
Guziol542 Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego 6 godzin temu, X_Speeryo_X napisał: Który punkt regulaminu twoim zdaniem został przeze mnie złamany? Witam, jak już tak pytasz, to daję odpowiedź. §4.2 Zakazuje się wykorzystywania błędów serwera. §10.3 Obowiązuje całkowity zakaz bugowania DMa. Gracz @X_Speeryo_X zostanie ukarany za bugowanie DMa. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi