Guttural Napisano 9 Lipca 2019 Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Nick: Guttural Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Awatar Krótki opis sytuacji: Dostałem kicka za awatar.Wszedłem na forum po czym zmieniłem awatar.Wszedłem ponownie na serwer,lecz od razu dostałem bana na miesiąc (no chyba że zwierząt też nie można mieć). Dowody: Data zmiany: 9.07.2019r. Godzina: 20:07/20:08 Coś od siebie: Nie wiem komu przeszkadzał mój awatar,ale sorewicz Edytowane 9 Lipca 2019 przez Guttural 1 1
Developer/owner proklin Napisano 9 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 9 Lipca 2019 Dostałeś jasne ostrzeżenie, że jak wrócisz z tym avatarem to dostaniesz bana. Wszedłeś, wyświetlił się dokładnie ten sam obraz więc po prostu dotrzymałem słowa. Ktoś stwierdził, że nie miałeś avatara wgl. (pewnie się jeszcze pobierał), jednak nie tylko u mnie została stara grafika jak widać. Odnośnie nie przeszkadzania to przypominam, że obowiązują tu pewne zasady. Łamiąc regulamin serwera sam zapewniasz sobie karę. Polecam dobrze zapoznać się z regulaminami.
Guttural Napisano 9 Lipca 2019 Autor Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) Szkoda że nie sprawdziłeś na forum skoro jakieś osoby pisały że mam pusty awatar. Zresztą po zmianie awatara nie ma nic napisane że muszę odczekać żeby się zastosował. Edytowane 9 Lipca 2019 przez Guttural
Developer/owner proklin Napisano 9 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 9 Lipca 2019 Wiadomości o pustym avatarze były napisane już po nałożeniu bana. Nawet jakbym sprawdził forum to nadal przy Twoim nicku na serwerze widniał avatar niezgodny z zasadami. W ostrzeżeniu, które ode mnie dostałeś warunkiem nie była zmiana tylko zakaz powrotu z taką grafiką. Równie dobrze mogłeś zostać zbanowany bez szansy na poprawę (w formie ostrzeżenia, kicka), wytykanie tutaj kwestii, że gdzieś nie ma info że operacja coś trwa jest wg. mnie delikatnie nie na miejscu, nie sądzisz?
Guttural Napisano 9 Lipca 2019 Autor Napisano 9 Lipca 2019 (edytowane) 12 minut temu, Proklin napisał: Nawet jakbym sprawdził forum to nadal przy Twoim nicku na serwerze widniał avatar niezgodny z zasadami. Tylko fajnie że na "Kanale Aktywności" widnieje że awatar został zmieniony? Spoko poczekam. P.S Można zamknąć. Edytowane 9 Lipca 2019 przez Guttural
Rekomendowane odpowiedzi