Skocz do zawartości

Skarga na kwiaciejuwa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 15.02.2026 ~12:45

Nick oskarżającego: XeoNer

Nick oskarżonego: kwiaciejuwa

Powód napisania skargi: Bagowanie DM na wyspie, jest nieśmiertelna. ( nie wyświetla się nawet na czerwono, że zadaje jej obrażenia )

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Edytowane przez XeoNer
Napisano (edytowane)

Odnosząc się do skargi, twojej jak i @kamcio (jest to jedna i ta sama sytuacja). Nie wiedziałam że miałam zbugowany dm. To moja pierwsza taka sytuacja, odrazu po tym jak się zorientowałam zgłosiłam to poprzez /report. Przybył do mnie @banditt, który poinstruował co zrobić w takiej sytuacji. Pozdrawiam.

Edytowane przez kwiaciejuwa
Napisano

Jak widać na skardze Lanka 5 minut wcześniej do Ciebie strzelaliśmy i nic sobie z tego nie zrobiłaś ( mogłaś zrobić chociaż rc ), po 5 minutach gdy przyjechaliśmy drugi raz zbierałaś sobie grzyby nawet jak strzelaliśmy do Ciebie

• Sad 1
Napisano

Cześć, zostałem wspomniany, więc za zgodą administratorki rozpatrującej skargę, wypowiem się.

Przyjąłem self-report o treści informującej o zbugowanym trybie DM i prośbą o pomoc. Po teleportowaniu do gracza na Cayo sprawdziłem, czy rzeczywiście nie otrzymuje obrażeń od postrzału. Zaleciłem reconnect i wybranie ostatniej pozycji.
Po powrocie gracza na serwer, ponownie zrobiłem test i gracz normalnie otrzymywał obrażenia. 

Za nadużycie uznałbym sytuację, w której gracz wiedząc o zbugowanym trybie DM, strzela do innych i wykorzystuje to na swoją korzyść.
Self-report z pytaniem jak to naprawić, w mojej opinii pokazuje, że to nie było celowe.

Napisano
1 minutę temu, banditt napisał:

Cześć, zostałem wspomniany, więc za zgodą administratorki rozpatrującej skargę, wypowiem się.

Przyjąłem self-report o treści informującej o zbugowanym trybie DM i prośbą o pomoc. Po teleportowaniu do gracza na Cayo sprawdziłem, czy rzeczywiście nie otrzymuje obrażeń od postrzału. Zaleciłem reconnect i wybranie ostatniej pozycji.
Po powrocie gracza na serwer, ponownie zrobiłem test i gracz normalnie otrzymywał obrażenia. 

Za nadużycie uznałbym sytuację, w której gracz wiedząc o zbugowanym trybie DM, strzela do innych i wykorzystuje to na swoją korzyść.
Self-report z pytaniem jak to naprawić, w mojej opinii pokazuje, że to nie było celowe.

dodam tylko od siebie ze koleżanka napisała raporta o 12:47 czyli 2 minuty później od nagrania wiec twoje 5 min @XeoNer troszeczkę przesadzone także skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...