Puzon Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Data i godzina zdarzenia: 14.02.2026 ok. 0:06 Nick oskarżającego: Puzon Nick oskarżonego: @sokratis Powód napisania skargi: VDM Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://medal.tv/pl/games/gta-v/clips/m777ePvVA-M3oQ0F1?invite=cr-MSxNU1csMjE0Mzg4MTY0&v=NaN 1
sokratis Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego (edytowane) witam nie wiem czy puzon (nie chodzi o instrument) dałby rade wrzucic nagranie z glosem bo widac w lewym dolnym rogu ze uzywam voicea, a pozostali gracze ktorzy sa na nagraniu moga potwierdzic, ze przeprosilem go za to niestety, ale ten wybryk FSO nie hamuje ani nie skreca za dobrze :// jednak na forum tunerskim mieli racje, ze turbo do poloneza to nie najlepszy pomysl ;pp pozdrawiam Edytowane 15 Lutego przez sokratis
Janusch_60 Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Jako że jestem na powyższym filmiku mogę powiedzieć że Sokratis cię przepraszał za tą przypadkowa sytuację na VC, co z resztą widać na filmie po zielonym znaczku VC tylko jakoś magicznie nie nagrał ci się dźwięk.
Junior Administrator Stasiowee Napisano 16 Lutego Junior Administrator Napisano 16 Lutego @sokratis zostanie ukarany za VDM. 1
Rekomendowane odpowiedzi