XeoNer Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 11.02.2026 ~14:45 Nick oskarżającego: XeoNer Nick oskarżonego: Matixo_69 Powód napisania skargi: Gracz ciągle jeździ pod prąd, taranuje, uszkadza auta ( nie tylko mi, nie po raz pierwszy) po czym napisze sory i odjeżdża. Naprawy w insurgencie to grosze w porównaniu do normalnego samochodu. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 11 Lutego przez XeoNer Poprawa godziny 5
Matixo_69 Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego Napisałem ci sorki, zamyśliłem sie a jak chciałem skręcić to zamiast D klikłem E przepraszam cie.
XeoNer Napisano 11 Lutego Autor Napisano 11 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, Matixo_69 napisał: Napisałem ci sorki, zamyśliłem sie a jak chciałem skręcić to zamiast D klikłem E przepraszam cie. Jak by to było pierwszy raz to nie byłoby problemu, jak chcesz mogę Ci podrzucić jeszcze kilka filmów. Edytowane 11 Lutego przez XeoNer
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 12 Lutego Junior Administrator Napisano 12 Lutego Sumując tą skargę oraz tą : Gracz @Matixo_69 zostanie ukarany za Utrudnianie gry Skargę zamykam
Rekomendowane odpowiedzi