Igorancki66 Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Nick: Igorancki66 Nick osoby nakładającej kare: Guziol542 Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: dostałem ostrzeżenie bo jechałem zbugowanym autem z fl race po czym znikło i odpisałem do kolegi Bz1ko nie ładne słowo i dostałem kare za obrazę administracji gdzie Guziola nie było (nikogo innego oprócz mnie i Bz1ka nie było) chyba że Bz1ko jest w administracji to sorka Dowody: Coś od siebie: Panie wielce Super Moderatorze jak nie wie pan czy coś jest pisane do ciebie to się nie bierz za robotę NIE POZDRAWIAM 1
Igorancki66 Napisano 10 Lutego Autor Napisano 10 Lutego (edytowane) Podoba mi się podejście do sprawy PANIE GUZIOL szkoda że nie udawałem tylko sobie jechałem dalej ale no tak domysły. Szkoda że wszystko tak jest przez ciebie osądzane. Szkoda że brak dowodów na to że to było do ciebie. Rozumiem że zamierzasz karać za swoje domysły, w taki sposób pokazujesz że nie warto nic pisać nawet do kolegi z którym jedziesz. Dla sprostowania PANIE GUZIOL te słowo nie było do ciebie tylko do Bz1ka dlatego że się bał jechać tym autem bo za to jest ostrzeżenie. Widać że można na tobie polegać. PS. Szkoda że ty zawsze umiesz coś przekręcić tak samo było z dziadkiem który się cię zapytał i nigdzie cię nie uraził. Edytowane 10 Lutego przez Igorancki66 1 1
Igorancki66 Napisano 10 Lutego Autor Napisano 10 Lutego (edytowane) A i jeszcze co do tego auta problem jest taki że sobie takie stało i wsiadłem ale przecież je zbugowałem no taaa tylko o tym marzyłem Edytowane 10 Lutego przez Igorancki66 1
Guziol542 Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Gracz ma prawo do złożenia ponownej apelacji po upłynięciu okresu przynajmniej 7 dni od odrzucenia poprzedniej apelacji Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi