SzyszkaGamesPlay Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego Nick: Szyszka_TTV Nick osoby nakładającej kare: Multikonto plus rzekoma obraza administratora Powód nałożenia kary: Nie Wiadomy Krótki opis sytuacji: Witam. Zwracam się do szanownej administracji o odbanowanie mnie na DC ponieważ nie mam dostępu dlatego iż gdyż ponieważ rzekomo obraziłem administratora czy tam kogoś z administracji nie pamiętam żeby takie cuś miało miejsce dlatego chciałem przeprosić za tą sytułację. A co do multikonta to faktycznie zrobiłem ale tylko po to aby mieć dostęp do kanału kupie sprzedam czy jakoś tak się łon nazywał pewnie nie powinienem ale było mi potrzebne po za tym tego pierwszego dawno nie mam został stracony i teraz mam aktualny tego drugiego którym jest moim aktualnym. Dowody: Coś od siebie: Nie ma co tu dużo się rozpisywać po prostu dostałem bana. 2 2
Administrator NyKo Napisano 10 Lutego Administrator Napisano 10 Lutego Widzę, że do Ciebie nie dociera, kolejna apelacja będzie skutkowała blokadą na forum na okres 30 dni. 4 1 1
Rekomendowane odpowiedzi