Patryczek69 Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego (edytowane) Nick: Patryczek69 Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: przejmowanie majatku Krótki opis sytuacji: Przyjąłem majątek po koledze ktory chciał mi oddac swoj samochod poniewaz konczył kariere na tym serwerze i chciał mi go dac w formie prezentu Dowody: Mam ss z wiadomosci discord z roku 2024 jak pisałem z kolegą na ten temat by panstwo administratorzy to rozpatrzyli lecz bardzo slabo napisałem. Coś od siebie: Rok 2024 15 Maj. Zdarzyła się bardzo nie przyjemna sytuacja ,gdyż z powodu mojej głupoty ,ponieważ byłem jeszcze młody i nie znałem konsekwencji przejmowania majątku po kolegach, czyli łamiąc regulamin , wracam dnia 8 Lutego 2026 z wielką prośbą o rozpatrzenia tego wniosku o Odbanowanie mojej postaci poniewaz bardzo chetnie bym chciał sobie ponownie wrocic na serwer i zagrac z piekną społecznością serwera FiveLife. Jaką lekcje z tego wyciągnąłem bywa ona taka zeby nastepnym razem nie przejmowac nikogo majątku bezwzględu na wartosc lub ilość przedmiotów wymaganych do wymiany przez co wynika ban za przejmowanie majatku i nie łamiac regulaminu nigdy wiecej. Bardzo Załuje tego co zrobiłem prawie 2 lata temu i chciałbym prosic o wybaczenie . Obiecuje ze to juz nigdy sie nie powtórzy i ze nigdy nie złamie zadnego regulaminu i bede grac jak kazdy normalny gracz na tym przepieknym serwerze. Dziekuje za uwage i mam nadzieje ze panowie administratorzy serwera rozpatrzą tą sytuacje z roku 2024 i ze zgodza sie o odbanowanie mojej postaci. Przepraszam za wczesniej i proszę o przebaczenie od strony panów administratorów. Edytowane 8 Lutego przez Patryczek69 w złym miejscu napisałem cos od siebie 2
Administrator NyKo Napisano 11 Lutego Administrator Napisano 11 Lutego Możemy dać Ci drugą szansę jedynie po spełnieniu poniższych warunków: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na 3 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 3 miesiące prace społeczne 30k na pizzaboy'u przez 3 miesiące System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 12 Lutego Administrator Napisano 12 Lutego Kara została nałożona, możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi