Magic-K Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego (edytowane) Nick: Magic-K Nick osoby nakładającej kare:Dexter Powód nałożenia kary: VDM Krótki opis sytuacji: Podczas wjeżdżania na domki el burro i reszty ekipy wjechałem w auto kolegi który został aresztowany Dowody: https://streamable.com/kcssey Coś od siebie: Nie rozumiem zaistniałej sytuacji myślę, że cala akcja jest spowodowana brakiem profesjonalizmu ze strony erazerka i przekręca sytuacje z powodu tego, że nie lubi graczy organizacji w której jestem i mnie. Na samym nagraniu widać, że uderzyłem w auto nie wjechałem ani nie zabiłem policjanta na służbie ani gracza aresztowanego, moją wina natomiast jest taran auta którego się nie spodziewałem zastać na drodze. Na nagraniu widać również, że nie dążyłem do eskalacji sytuacji i odrazu odjechałem. Również chciałbym nadmienić, że sytuacja w której jest napisana na mnie skarga i zamykana w ciągu 24h, nie dając szansy na wypowiedzenie się po przeanalizowaniu sytuacji jest totalnie nieuczciwa Edytowane 8 Lutego przez Magic-K 2 1
Rekomendowane odpowiedzi