Bartoszz Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego (edytowane) Z racji, że mało co gram to chętnie sprzedam kilka rzeczy o ile wpadną fajne sumy |Model pojazdu: Intruder ID: 18012 Przebieg: 72k Wersja silnika: 4.3 Cena: [ CW: 10k | MP: 10k ] Tuning: na zdjęciu Kontakt: forum / discord: bewu_111 Licytacja trwa do: koniec miesiącaZdjęcie/a pojazdu: Model pojazdu: Oracle XS ID: 78k Przebieg: 62k Wersja silnika: 3.2 Cena: [ CW: 10k| MP: 10k] Tuning: foto Kontakt: jak wyzej Licytacja trwa do: wyzejZdjęcie/a pojazdu: Model pojazdu: Vorstand ID: 84k Przebieg: 32k Wersja silnika: 4.4 Cena: [ CW: 10k | MP: 10k ] Tuning: Kontakt: Licytacja trwa do:Zdjęcie/a pojazdu: Model pojazdu: Sentinel Classic ID: 68k Przebieg: 70k Wersja silnika: 1.8 Cena: [ CW: 10k | MP: 10k ] Tuning: Kontakt: Licytacja trwa do: Zdjęcie/a pojazdu: Model pojazdu: Hakuchou ID: 8664 Przebieg: 10k Wersja silnika: 1300cc Cena: [ CW: 10k| MP:10k ] Tuning: Kontakt: Licytacja trwa do: Zdjęcie/a pojazdu: Model pojazdu: Kanjo ID: 61k Przebieg: 72k Wersja silnika: 1.6 FLTEC Cena: [ CW: 10k | MP: 10k ] Tuning: Kontakt: Licytacja trwa do: Zdjęcie/a pojazdu: Licytacje trawą do końca miesiąca. Jak do tego czasu nie będzie zadowalających dla mnie ofert to samochody zostają u mnie Edytowane 15 Lutego przez Bartoszz
Baldi1331 Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego (edytowane) Kanjo cw Edytowane 8 Lutego przez Baldi1331
banditt Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego (edytowane) kanjo 100k intruder cw Edytowane 9 Lutego przez banditt
Bartoszz Napisano 10 Lutego Autor Napisano 10 Lutego Zion sprzedany Słabo wam to idzie, jak tak dalej pójdzie to chyba zamknę licytacje przed czasem bo nie zapowiada się aby to dobiło do fajnych kwot 1
Bartoszz Napisano 12 Lutego Autor Napisano 12 Lutego Ofka z discorda za haku 400k Jak coś to demontu ok 150-160k
HuanPablito Napisano 12 Lutego Napisano 12 Lutego (edytowane) ---- Edytowane 13 Lutego przez HuanPablito
Bartoszz Napisano 15 Lutego Autor Napisano 15 Lutego Daleko od tego co bym chciał Pojazdy zostają u mnie, proszę o zamknięcie@Queen
Queen Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Godzinę temu, Bartoszz napisał: Daleko od tego co bym chciał Pojazdy zostają u mnie, proszę o zamknięcie@Queen zamykam 1
Rekomendowane odpowiedzi