Skocz do zawartości

Skarga na ImVladek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:  4.02.2026 22:25:38

Nick oskarżającego: Chemik

Nick oskarżonego: ImVladek

Powód napisania skargi:  Toksycznosc, ten losowy gracz przejawia skandaliczne przekonanie o tym, ze jako członkowie organizacji Brightside, w skrócie BS, korzystamy z usług weterynarza w zakresie ochrony zdrowotnej. Licze na sprawiedliwe potraktowanie sprawy i zycze wszystkim miłego wieczoru. 

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

att.d35R6Y9-T1nm9eGVpbTlWg0sJhv7v5ZtVblwa7wzScY.jpeg.fbe923fea54815c799f28a2af13b9a07.jpeg

• Thanks 2
  • Haha 2
  • Jestem za 1
Napisano

Hej, BpS’y - Beats per second. Musisz zaprzestać brać wszystko personalnie i traktować jako atak, to nie jest normalne. Cały świat nie kręci się wokół ciebie kolego.

• Sad 2
Napisano (edytowane)

Nie od dzisiaj przerabiamy na serwerze próby obrażania kogoś za przynależność, było już wszystko, przytaczać tych co ciekawszych nie mam zamiaru, ale pozdrawiam wszystkich wariatów którzy swojego czasu jeździli XA-21.

[być może sie pomyliłem z tym lsra, kto wie]

Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczorku, jeśli będzie trzeba dostarczę Administracji materiały dla odniesienia, chociaż większość osób doskonale pamięta wszelkie "niewinne" formy przekazywania braku szacunku do innych graczy serwera.

Edytowane przez Chemik
pomyłeczka freudowska
Napisano (edytowane)

Nie oznaczałem Cię w skardze, a do działu LSRA zajrzałem tylko po regulamin, bo pamiętam, że kolega biegał w stroju roboczym, lecz fakt, pomyliłem się, za co przepraszam wszystkich urażonych busiarzy i laweciarzy.

image.png.0daf05be870d39bdb57b3c17f351c989.png

źródło: materiały własne

Edytowane przez Chemik
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...