Igorancki66 Napisano 2 Lutego Napisano 2 Lutego Nick: Igorancki66 Nick osoby nakładającej kare: Guziol542 Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: dostałem ostrzeżenie bo jechałem zbugowanym autem z fl race po czym znikło i odpisałem do kolegi Bz1ko nie ładne słowo i dostałem kare za obrazę administracji gdzie Guziola nie było (nikogo innego oprócz mnie i Bz1ka nie było) chyba że Bz1ko jest w administracji to sorka Dowody: Coś od siebie: Panie wielce Super Moderatorze jak nie wie pan czy coś jest pisane do ciebie to się nie bierz za robotę NIE POZDRAWIAM 6
Guziol542 Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Byłeś obserwowany już od naprawy zbugowanego Nero na mechaniku Mirror Park. Po otrzymaniu warna nawet nie zareagowałeś, tylko wróciłeś na tor, udając, że jedziesz dalej wyścig. Gdy tylko zjechałeś z trasy, pojazd został zabrany. Dosłownie po kilku sekundach po zabraniu pojazdu padło brzydkie słowo. Cóż za przypadek?! W tym czasie nigdzie nie zgłosiłeś, w jaki sposób zbugowałeś pojazd podczas wyścigu. A miałeś na to kilka dobrych dni. Także apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi