wolnybartus.21 Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego Data i godzina zdarzenia:01.02.2026 godzina 20.48 Nick oskarżającego:NAJMAN Nick oskarżonego:sokratis Powód napisania skargi:Obraza mnie i mojej rodziny, nie miły szkodnik siedzi na serwerze Dowody w postaci logów lub screenshotów:Data i godzina zdarzenia: 1 3
Strikes Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego to do mnie było i nie czuję się urażony, pozdrawiam. dodam tylko, że gracz 15 sekund wcześniej nas obu staranował a teraz skargi wypisuje
wolnybartus.21 Napisano 1 Lutego Autor Napisano 1 Lutego (edytowane) Przypomnę że przeprosiłem, a dodaktowo że lagować mi zaczęło jak wjeżdżałem na miejsce licytacji to juz nie moja wina. Edytowane 1 Lutego przez wolnybartus.21
Strikes Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego wjechanie na vmaxie i odjechanie od razu po napisaniu "sr" niezle mi przeprosiny widziales mojego malucha po tym wydarzeniu?? mogles mnie zabic albo nawet zrobic krzywde 2
wolnybartus.21 Napisano 1 Lutego Autor Napisano 1 Lutego jak chcesz sie bawić w taranowanie to moge zaraz klipy dać jak juz pare miesięcy temu mi opony przestrzeliwywaliście dla "zabawy" jak stałem afk lub jak jeździłem po mieście na pacy flbera. DM wtedy miałem wyłączony 1
Strikes Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego (edytowane) jak chcesz screeny sprzed paru miesięcy temu to moge wstawic jak mi mamuske od kurtyzan nawyzywałeś to po 1 po 2 nie da sie opon przestrzelic przy wylaczonym dm koleżko *edit nie wypowiadam sie wiecej w tej sprawie bo to nie na temat Edytowane 1 Lutego przez Strikes
Guziol542 Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego @sokratis Zostanie ukarany za Toksyczność. Zamykam i przenoszę do archiwum. 1 1 3
Rekomendowane odpowiedzi