Skocz do zawartości

Sooga ukarany przez Guziol542

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Sooga

Nick osoby nakładającej kare: Guziol542

Powód nałożenia kary: Mowa nienawiści

Krótki opis sytuacji: Kilku graczy zaczęło wpisywać na czacie globalnym pojedyncze litery które po złożeniu tworzyły rasistowskie słowo. Ja wpisałem wyłącznie jedną literę ( E ) nie kończąc ani nie zaczynając całego wyrazu, nie jestem w 100% pewny czy słowo zostało poprawnie dokończone ostatnią literką ponieważ, drugi raz gracze to samo zaczęli pisać i zdanie zostało dokończone oczywiście nie brałem już w tym udział. Kilka minut po tej sytuacji zaczęły sypać się muty.

Dowody: - image.png.a33dc420e5ab0c54d1f5b1bba622fc08.png     image1.png.6d6a13140fff032378e08a6cc3b9e8e0.png

Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić za swój udział w tej sytuacji. Zdaję sobie sprawę że za wpisanie tylko i wyłącznie jednej literki mogło to być źle odebrane i nie potrzebne. Zdaję sobie sprawę że w jakimś stopniu złamałem zasady, ale wyciągnąłem sobie z tego wnioski. Jest to pierwsza moja kara serwerowa od czasu gdy dołączyłem w szeregi LSPD, do tej pory starałem się jak najmocniej by nie doszło do takich sytuacji jak ta czyli mute na 3 dni. Mam nadzieję że moja apelacja od kary zostanie pozytywnie rozpatrzona. Taka następna sytuacja się już nie powtórzy.

• Jestem za 4
  • Jestem przeciw 1
  • Guziol542 zamknął ten temat
Napisano

Widzę, że zdajesz sobie sprawę, aby nie używać n-word. Na przyszłość nie polecam brania udziału w grupowych akcjach na czacie globalnym. Od dłuższego czasu nie byłeś karany, więc skracam nałożonego mute.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 2
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...