X_Speeryo_X Napisano 28 Stycznia Napisano 28 Stycznia (edytowane) Nick: X_Speeryo_X Nick osoby nakładającej kare: Guziol542 Powód nałożenia kary: Mowa nienawiści Krótki opis sytuacji: Na czacie globalnym kilka osób zaczęło pisać losowe znaki każdy osobno. Nie było żadnej pełnej treści ani konkretnego słowa w jednym poście Ja wysłałem tylko pojedynczą literę ,,N" bez intencji tworzenia czegokolwiek obraźliwego. Dopiero po wiadomości innego gracza całość została złożona w jedno słowo mimo tego mute dostały wszystkie osoby, które wcześniej coś napisały. Dowody: Screenshoty niżej Coś od siebie: Chciałbym odnieść się do całej sytuacji i przeprosić za swój udział. Z perspektywy czasu widzę, że nawet dopisanie pojedynczego znaku było zbędne i mogło zostać odebrane jako udział w czymś, co nie powinno mieć miejsca. Nie kierowały mną złe intencje, ale rozumiem decyzję administracji i przyjmuję ją do wiadomości. Do tej pory zawsze starałem się grać zgodnie z regulaminem oraz jestem członkiem frakcji a aktywny mute realnie utrudnia mi wykonywanie powierzonych obowiązków. Dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. Wyciągnąłem z tego wnioski i taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości. Edytowane 28 Stycznia przez X_Speeryo_X 3 1
Guziol542 Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Widzę, że zdajesz sobie sprawę, aby nie używać n-word. Na przyszłość nie polecam brania udziału w grupowych akcjach na czacie globalnym. Od dłuższego czasu nie byłeś karany, więc skracam nałożonego mute. Zamykam i przenoszę do archiwum. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi