Skocz do zawartości

X_Speeryo_X ukarany przez Guziol542

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: X_Speeryo_X

Nick osoby nakładającej kare: Guziol542

Powód nałożenia kary: Mowa nienawiści

Krótki opis sytuacji: Na czacie globalnym kilka osób zaczęło pisać losowe znaki każdy osobno. Nie było żadnej pełnej treści ani konkretnego słowa w jednym poście Ja wysłałem tylko pojedynczą literę ,,N" bez intencji tworzenia czegokolwiek obraźliwego. Dopiero po wiadomości innego gracza całość została złożona w jedno słowo mimo tego mute dostały wszystkie osoby, które wcześniej coś napisały.

Dowody: Screenshoty niżej 

Coś od siebie: 

Chciałbym odnieść się do całej sytuacji i przeprosić za swój udział. Z perspektywy czasu widzę, że nawet dopisanie pojedynczego znaku było zbędne i mogło zostać odebrane jako udział w czymś, co nie powinno mieć miejsca. Nie kierowały mną złe intencje, ale rozumiem decyzję administracji i przyjmuję ją do wiadomości.

Do tej pory zawsze starałem się grać zgodnie z regulaminem oraz jestem członkiem frakcji a aktywny mute realnie utrudnia mi wykonywanie powierzonych obowiązków. Dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. Wyciągnąłem z tego wnioski i taka sytuacja nie powtórzy się w przyszłości.

obraz_2026-01-28_205823308.png

obraz_2026-01-28_205831507.png

Edytowane przez X_Speeryo_X
  • Jestem za 3
  • Jestem przeciw 1
Napisano

Widzę, że zdajesz sobie sprawę, aby nie używać n-word. Na przyszłość nie polecam brania udziału w grupowych akcjach na czacie globalnym. Od dłuższego czasu nie byłeś karany, więc skracam nałożonego mute.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Guziol542 zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...