Skocz do zawartości

legolas999 ukarany przez Guziol542

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: legolas999

Nick osoby nakładającej kare: Guziol542

Powód nałożenia kary: Mowa nienawiści

Krótki opis sytuacji: W skrócie: kilku graczy zaczęło na czacie premium wpisywać pojedyncze litery które po złożeniu tworzyły obraźliwe słowo. Ja wpisałem wyłącznie jedną literę „E” nie kończąc ani nie inicjując całego wyrazu. Ostatnią literę dopisał inny gracz przez co powstało pełne słowo. Chwilę później wszyscy uczestnicy otrzymali mute.

Dowody: - 

Coś od siebie: Chciałbym przeprosić za swój udział w tej sytuacji. Zdaję sobie sprawę, że nawet wpisanie jednej litery mogło zostać odebrane jako współudział i było to niepotrzebne. Nie miałem złych intencji jednak rozumiem, że naruszyłem zasady i wyciągnąłem z tego wnioski. Jest to moja pierwsza kara na serwerze i do tej pory starałem się przestrzegać regulaminu. Dodatkowo należę do frakcji a aktywny mute utrudnia mi normalne odgrywanie roli i wywiązywanie się z obowiązków. Z tego powodu proszę o pozytywne rozpatrzenie apelacji. Sytuacja na pewno się nie powtórzy.

• Haha 1
  • Jestem za 2
Napisano

Widzę, że zdajesz sobie sprawę, aby nie używać n-word. Na przyszłość nie polecam brania udziału w grupowych akcjach na czacie globalnym. Jest to twoja pierwsza kara na serwerze, tak że zostaje skrócona.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Like 2
  • Guziol542 zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...