K4mMot Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Data i godzina zdarzenia: 23,01,2026 okolice 20:40 Nick oskarżającego: K4mMot Nick oskarżonego: MultiKOXPowód napisania skargi: Gracz wpycha sie w kolejce do mechanika a potem taranuje po naprawie mnie i przejeżdża gracza Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://medal.tv/pl/games/gta-v/clips/lYneokOeubKwj99Ee?invite=cr-MSxyRmUsNTI3NTczNDM5&v=52 2
Multikox Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia No może z wepchnięciem słabo się zachowałem ale czemu nie pokażesz co robiłeś po wypchnięciu jak cały czas obijałeś mi auto aż do puki nie naprawiłem robisz z siebie nie winnego pokazałeś wszystko na swoją korzyść niech ci będzie mordo oddam ci te twoje koszty naprawy auta 1 1
K4mMot Napisano 24 Stycznia Autor Napisano 24 Stycznia Tu nie chodzi o koszty naprawy a o zachowanie. Stary to nie jest zoo żeby zachowywać się jak małpy ani jakiś serwer gdzie jest tzw. oraka 24/7. Mi chodzi o zdrowy rozsądek, którego tobie w tym przypadku brak na wielu płaszczyznach. 1
Multikox Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia (edytowane) Weź ziomek ogarnij sam się nie lepiej zachowujesz płaczesz nad jaką grą jakby gra całym życiem była sam taranujesz a jak baran i będziesz kogoś pouczać czemu na nagraniu nie pokażesz jak sam się zachowujesz ? Edytowane 24 Stycznia przez Multikox
K4mMot Napisano 24 Stycznia Autor Napisano 24 Stycznia Sorry że po ciężkim dniu chce przyjść do gierki się zrelaksować a nie obcować z nie wiadomo czym. I nie myl płaczu z irytacją, bo to tylko świadczy o tobie. 1
Multikox Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Spoko spoko ale dalej nie widzę odpowiedzi o wstawieniu filmiku z twojego odwalania po to tym jak się ‚Się Wepchałem’
Guziol542 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Niestety nie doszliście do porozumienia. W takim razie @Multikox Zostanie ukarany za Taranowanie kat. B Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi