Skocz do zawartości

Skarga na ImVladek!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 23.01.2026 20:45

Nick oskarżającego: Chemik

Nick oskarżonego: ImVladek!

Powód napisania skargi: Książkowy przykład toksyczności, nie pierwszy raz zresztą widze że gracz przejawia zachowania nie przystające dla kulturalnego człowieka, natomiast do tej pory nie dotykało mnie to bezpośrednio

Dowody w postaci logów lub screenshotów: W następnym odcinku linie dźwiękowe już będą odseparowane, ale niestety aktualnie mamy wszystko zlane, także w tle może być słychać @Znajomy witającego się miło i cieplutko z kolegą @brOOk3n na discordzie, natomiast słowa "nie płać mu, to konfident jest" idealnie słychać jako proximity chat z GTA 5, gdzie w tym samym momencie do mnie podbiegał.

• Like 5
  • Jestem za 1
Napisano

Hej, bardzo się cieszę że następnym razem będzie bez linii dźwiękowej discorda. Tak się składa że również przebywałem na kanale głosowym discord, mówienie nastomiast mam ustawione pod tym samym przyciskiem co na serwerze. Wypowiedziana fraza miała trafić do @kwiaciejuwa odnośnie spłaty pożyczki dla @Puzon, jeżeli było to słyszalne w grze, nie było skierowane do ciebie. W następnym odcinku przyciski mówienia w grze i na discordzie już będą odseparowane, ale niestety aktualnie mam wszystko zlane. Pozdrawiam serdecznie. Mam nadzieje że wytłumaczyłem, jak to wyglądało z mojej strony. 😁

Napisano (edytowane)

Czy kiedykolwiek, kogokolwiek obchodziła wymówka, ze to pomyłka? Jak sie dobrze orientuje, za błędy się płaci i podchodząc do sytuacji w dorosły sposób, należy ponieść konsekwencje swoich czynów - niezależnie od motywacji. Miłego wieczoru

Edytowane przez Chemik
nagh
  • Jestem przeciw 1
Napisano

@ImVladek! Zostanie ukarany za Toksyczność VC.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Guziol542 zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...