Skocz do zawartości

Skarga na Indo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:21.01.2025 21:25

Nick oskarżającego:Matixo_69

Nick oskarżonego:Indo

Powód napisania skargi: Wjazd na rodzinę i na mnie co mnie uraziło, a prędzej staranował mnie na mechaniku lecz niestety nie mam clipa.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

E8B70B41-DC58-4AF5-B9A8-6F26374A4C0B.png?ex=697287cf&is=6971364f&hm=0c7a9677ec7c8e692e9240c02edb80d055bedaa3b4edfc039bac0bcacfe13f03&

Napisano

Witam przypomnij sobie co przed tym robiłeś i dlaczego tak napisałem 3 razy wpychałeś się we mnie na mechaniku a później jechałem autem już naprawionym wziąłeś sandkinga i wjechałeś we mnie rozpędzony na maksa. I nie kłam w skardze bo cię nigdzie nie staranowałem tylko ty mnie bardziej już ci się myli coś

Napisano

Jeśli ja się wepchałem no to nieźle bo stałem se w kolejce do mecha a ty podjechałeś mi pod samą dupe motoru i zaczołeś mnie pchać samochodem a gdyś stał w tej kolejce to raczej przez samochód bym nie wjechał prawie aż pod same stanowisko, więc nie wiem jaki masz problem do mnie gdy ja sobie stałem czekając na swoją kolej a mnie zaczołeś taranować. Jeśli masz jakikolwiek dowód na to, że ja sie wepchnołem to byś wysłał chętnie zobaczę i administrator który będzie sprawdzał skargę też.

Napisano

Co ty w ogóle nawijasz chłopie sam się wpychałeś w kolejkę tą motorynka i jeszcze tak kręcisz w tych zdaniach, że to szok naprawdę  a na sam koniec jak się naprawiłem postanowiłeś wjechać we mnie sandkingiem i zniszczyłeś mi całe auto, szacun ziomek niezły krętacz z ciebie 

Napisano

@Matixo_69

• Gracz musi pokazać pełny ekran gry lub cały telefon w przypadku skargi za SMS, cały chat jeśli składa skargę na wysłane wiadomości.
Napisano
W dniu 22.01.2026 o 15:22, Queen napisał:

@Matixo_69

• Gracz musi pokazać pełny ekran gry lub cały telefon w przypadku skargi za SMS, cały chat jeśli składa skargę na wysłane wiadomości.

Takze skarge odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...