Matixo_69 Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia Data i godzina zdarzenia:21.01.2025 21:25 Nick oskarżającego:Matixo_69 Nick oskarżonego:Indo Powód napisania skargi: Wjazd na rodzinę i na mnie co mnie uraziło, a prędzej staranował mnie na mechaniku lecz niestety nie mam clipa. Dowody w postaci logów lub screenshotów:
Indo Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia Witam przypomnij sobie co przed tym robiłeś i dlaczego tak napisałem 3 razy wpychałeś się we mnie na mechaniku a później jechałem autem już naprawionym wziąłeś sandkinga i wjechałeś we mnie rozpędzony na maksa. I nie kłam w skardze bo cię nigdzie nie staranowałem tylko ty mnie bardziej już ci się myli coś
Matixo_69 Napisano 22 Stycznia Autor Napisano 22 Stycznia Jeśli ja się wepchałem no to nieźle bo stałem se w kolejce do mecha a ty podjechałeś mi pod samą dupe motoru i zaczołeś mnie pchać samochodem a gdyś stał w tej kolejce to raczej przez samochód bym nie wjechał prawie aż pod same stanowisko, więc nie wiem jaki masz problem do mnie gdy ja sobie stałem czekając na swoją kolej a mnie zaczołeś taranować. Jeśli masz jakikolwiek dowód na to, że ja sie wepchnołem to byś wysłał chętnie zobaczę i administrator który będzie sprawdzał skargę też.
Indo Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia Co ty w ogóle nawijasz chłopie sam się wpychałeś w kolejkę tą motorynka i jeszcze tak kręcisz w tych zdaniach, że to szok naprawdę a na sam koniec jak się naprawiłem postanowiłeś wjechać we mnie sandkingiem i zniszczyłeś mi całe auto, szacun ziomek niezły krętacz z ciebie
Queen Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia @Matixo_69 Gracz musi pokazać pełny ekran gry lub cały telefon w przypadku skargi za SMS, cały chat jeśli składa skargę na wysłane wiadomości.
Queen Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia W dniu 22.01.2026 o 15:22, Queen napisał: @Matixo_69 Gracz musi pokazać pełny ekran gry lub cały telefon w przypadku skargi za SMS, cały chat jeśli składa skargę na wysłane wiadomości. Takze skarge odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi