Skocz do zawartości

Skarga na PiONeeR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pisałem Ci na /g, że Cię nie widziałem, a nawet gdybym widział, to bym Cię przeprosił. Widzę jednak, że naprawdę masz duży problem z jasnym wyjaśnieniem czegokolwiek. Ciężko się z Tobą porozumieć… Zresztą było tam ciemno, więc mogłem Cię po prostu nie zauważyć.

Edytowane przez PiONeeR
Napisano

image.thumb.png.84cbe64d2b7018d911e54cd63e0ab149.png

Dodałem Ci wiadomość na priv z przeprosinami, bo naprawdę nie miałem złych zamiarów przeciwko tobie. Jeśli ją akceptujesz, to cieszę się. Nie ma sensu dalej naciskać na te skargi, bo sytuacja była przypadkowa

Napisano (edytowane)

Byłeś w strefie lotniskowej która jest zagrodzona żeby nie poruszały się tam pojazdy , dopiero po napisaniu na g zobaczyłeś że zrobiłeś vdm a tak nie było żadnego odzew z twoje strony że coś zrobiłeś, musiałem jechać prawie 3 km po auto.Ciekawe jak ty tobie tak zrobił czy było by ci fajnie .Dopiero po napisaniu skargi wyraziłeś skruchę i przeprosiłeś. Według mnie jakaś kara się należy.

Edytowane przez kamcio
Poprawa
  • Sad 3
Napisano (edytowane)

Pojazdy normalnie tam jeździły, bo były potrzebne do odebrania misji z eventu. Na /g odpisałem, bo sam się zdziwiłem i napisałem ‘? kiedy’, a potem na twoją odpowiedź napisałem, że "ciebie nie widziałem wtedy". Miałem do tego prawo, bo opisałem tylko to, co widziałem u siebie. To, że ty uważasz inaczej, to już nie moja wina, imo Ciebie przeprosiłem, ale widzę, że tego nie akceptujesz... Co do tych 3 km, które musiałeś jechać to rozumiem. Wystarczyło napisać, że cię zabiłem i potrzebujesz podwózki, to bym normalnie podbił i pomógł. Normalna osoba napisałaby do mnie normalnie w takiej sytuacji. Wcześniej miałem podobne akcje i wszystko było git, ty jesteś pierwszą osobą, która zachowuje się w taki sposób. Ale skoro wolisz od razu iść w skargi, to już nic na to nie poradzę, taki po prostu jesteś. Ludzie widzą, że tylko od tego jesteś ;)

Edytowane przez PiONeeR
  • Sad 1
Napisano (edytowane)

Bywa trzeba widzieć na oczy na ty chyba nie widzisz 

Edytowane przez kamcio
Poprawa
Napisano

Pisałem ci, jak to wyglądało u mnie, ale widocznie nie zależy ci na moim zrozumieniu, tylko na konflikcie. Szkoda, że nie chcesz porozmawiać, a wolisz tylko oceniać i skargi pisać

• Sad 1
Napisano

@PiONeeR Zostanie ukarany za VDM kat A.

Zamykam oraz przenoszę do archiwum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...