kamcio Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Data i godzina zdarzenia:18:20 20.01.2026 Nick oskarżającego:kamcio Nick oskarżonego:PiONeeR Powód napisania skargi:Celowe VDM motorem . Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://1drv.ms/v/s!AgZ_1qmEfbEtgx5-ts7z7-LDzQx0 1 1
PiONeeR Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia (edytowane) Pisałem Ci na /g, że Cię nie widziałem, a nawet gdybym widział, to bym Cię przeprosił. Widzę jednak, że naprawdę masz duży problem z jasnym wyjaśnieniem czegokolwiek. Ciężko się z Tobą porozumieć… Zresztą było tam ciemno, więc mogłem Cię po prostu nie zauważyć. Edytowane 20 Stycznia przez PiONeeR
PiONeeR Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia Dodałem Ci wiadomość na priv z przeprosinami, bo naprawdę nie miałem złych zamiarów przeciwko tobie. Jeśli ją akceptujesz, to cieszę się. Nie ma sensu dalej naciskać na te skargi, bo sytuacja była przypadkowa
kamcio Napisano 21 Stycznia Autor Napisano 21 Stycznia (edytowane) Byłeś w strefie lotniskowej która jest zagrodzona żeby nie poruszały się tam pojazdy , dopiero po napisaniu na g zobaczyłeś że zrobiłeś vdm a tak nie było żadnego odzew z twoje strony że coś zrobiłeś, musiałem jechać prawie 3 km po auto.Ciekawe jak ty tobie tak zrobił czy było by ci fajnie .Dopiero po napisaniu skargi wyraziłeś skruchę i przeprosiłeś. Według mnie jakaś kara się należy. Edytowane 21 Stycznia przez kamcio Poprawa 3
PiONeeR Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia (edytowane) Pojazdy normalnie tam jeździły, bo były potrzebne do odebrania misji z eventu. Na /g odpisałem, bo sam się zdziwiłem i napisałem ‘? kiedy’, a potem na twoją odpowiedź napisałem, że "ciebie nie widziałem wtedy". Miałem do tego prawo, bo opisałem tylko to, co widziałem u siebie. To, że ty uważasz inaczej, to już nie moja wina, imo Ciebie przeprosiłem, ale widzę, że tego nie akceptujesz... Co do tych 3 km, które musiałeś jechać to rozumiem. Wystarczyło napisać, że cię zabiłem i potrzebujesz podwózki, to bym normalnie podbił i pomógł. Normalna osoba napisałaby do mnie normalnie w takiej sytuacji. Wcześniej miałem podobne akcje i wszystko było git, ty jesteś pierwszą osobą, która zachowuje się w taki sposób. Ale skoro wolisz od razu iść w skargi, to już nic na to nie poradzę, taki po prostu jesteś. Ludzie widzą, że tylko od tego jesteś Edytowane 21 Stycznia przez PiONeeR 1
kamcio Napisano 21 Stycznia Autor Napisano 21 Stycznia (edytowane) Bywa trzeba widzieć na oczy na ty chyba nie widzisz Edytowane 21 Stycznia przez kamcio Poprawa
PiONeeR Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia Pisałem ci, jak to wyglądało u mnie, ale widocznie nie zależy ci na moim zrozumieniu, tylko na konflikcie. Szkoda, że nie chcesz porozmawiać, a wolisz tylko oceniać i skargi pisać 1
Queen Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia @PiONeeR Zostanie ukarany za VDM kat A. Zamykam oraz przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi