TheSpeedyShadow777 Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia Nick: TheSpeedyShadow777 Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Pracowałem na pizzaboyu i na czacie globalnym zgłosiłem problem z naliczaniem punktów aktywności, dodając informację, że na drugim koncie dzień wcześniej w 5 minut zdobyłem 3 punkty aktywności. Nagle każdy zaczął się śmiać, a ja, nieświadomy, zapytałem, o co chodzi. Wtedy dowiedziałem się, że multikonta są zabronione. Dowody: brak. Coś od siebie: Wróciłem na serwer po roku i stworzyłem nowe konto. Po jakimś czasie zorientowałem się, że posiadam inne, główne konto, i wróciłem na nie, nie mając świadomości, że jest to zabronione. Chciałbym prosić o pozytywne rozpatrzenie apelacji, ponieważ mam wiele dobrych wspomnień związanych z tym serwerem i chciałbym stworzyć ich jeszcze więcej. 2
Administrator Beezy Napisano 7 Stycznia Administrator Napisano 7 Stycznia Z uwagi na mały staż godzinowy, brak transakcji między kontami oraz fakt, że nie omijałeś drugim kontem żadnej serwerowej kary możemy dać Ci drugą szansę na ulgowych warunkach: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 15k przez miesiąc na pizzaboy'u trwałe zablokowanie drugiego konta ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1 1
TheSpeedyShadow777 Napisano 7 Stycznia Autor Napisano 7 Stycznia Jasne, dziękuję za wyrozumiałość. Dołożę wszelkich starań, aby zarobić pełną kwotę.
Administrator Beezy Napisano 8 Stycznia Administrator Napisano 8 Stycznia Oszust i prace społeczne nałożone, termin realizacji: 08.02.2026, godz. 23:59 Możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi