Skocz do zawartości

TheSpeedyShadow777 ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: TheSpeedyShadow777

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: Multikonta

Krótki opis sytuacji: Pracowałem na pizzaboyu i na czacie globalnym zgłosiłem problem z naliczaniem punktów aktywności, dodając informację, że na drugim koncie dzień wcześniej w 5 minut zdobyłem 3 punkty aktywności. Nagle każdy zaczął się śmiać, a ja, nieświadomy, zapytałem, o co chodzi. Wtedy dowiedziałem się, że multikonta są zabronione.

Dowody: brak.

Coś od siebie: Wróciłem na serwer po roku i stworzyłem nowe konto. Po jakimś czasie zorientowałem się, że posiadam inne, główne konto, i wróciłem na nie, nie mając świadomości, że jest to zabronione. Chciałbym prosić o pozytywne rozpatrzenie apelacji, ponieważ mam wiele dobrych wspomnień związanych z tym serwerem i chciałbym stworzyć ich jeszcze więcej.

• Haha 2
  • Administrator
Napisano

Z uwagi na mały staż godzinowy, brak transakcji między kontami oraz fakt, że nie omijałeś drugim kontem żadnej serwerowej kary możemy dać Ci drugą szansę na ulgowych warunkach:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 15k przez miesiąc na pizzaboy'u
  • trwałe zablokowanie drugiego konta 

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

• Like 1
  • Confused 1
Napisano

Jasne, dziękuję za wyrozumiałość. Dołożę wszelkich starań, aby zarobić pełną kwotę.

• Administrator
Napisano

Oszust i prace społeczne nałożone, termin realizacji: 08.02.2026, godz. 23:59

Możesz wrócić na serwer.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...