EIUC_BeastPL Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia Nick: EIUC_BeastPL Nick osoby nakładającej kare: niestety nie pamiętam (wróciłem na serwer po około dwuletniej przerwie). Powód nałożenia kary: kłótnie Krótki opis sytuacji: Dałem się kiedyś sprowokować na Discordzie i padły z mojej strony słowa które nie powinny. Przepraszam za tamto zachowanie. Dowody: - Coś od siebie: Przez czas mojej nieobecności na serwerze nauczyłem się nad sobą panować a wszelkie zaczepki zamierzam po prostu ignorować i nie brać udziału w konfliktach. 4 1
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 6 Stycznia Junior Administrator Napisano 6 Stycznia Na liście nie ma nikogo zbanowanego o nicku : EIUC_BeastPL Upewnij się, że na pewno masz taki nick i upewnij się że na pewno masz bana
EIUC_BeastPL Napisano 6 Stycznia Autor Napisano 6 Stycznia Cały czas przy próbie dołączenia na serwer dostaję komunikat: "Nie można zaakceptować zaproszenia".
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 6 Stycznia Junior Administrator Napisano 6 Stycznia Upewnij się, że podałeś dokładny nick, bo nie ma takiego konta zbanowanego jak EIUC_BeastPL
EIUC_BeastPL Napisano 6 Stycznia Autor Napisano 6 Stycznia (edytowane) Mam taką pewność, jest identyczny jak ten na forum z którego odpisuję. Edytowane 6 Stycznia przez EIUC_BeastPL Dodanie zrzutu ekranu
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 6 Stycznia Junior Administrator Napisano 6 Stycznia Sprawdź teraz
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 6 Stycznia Junior Administrator Napisano 6 Stycznia Ban zdjęty, więc zamykam Oczywiście jak będą podobne sytuacje, to ban będzie nałożony BMA
Rekomendowane odpowiedzi