Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z dniem dzisiejszym oficjalnie rezygnuje ze stanowiska lidera Night Racing.

To był kawał drogi — Night Racing wystartowało 24.12.2022 i przez prawie 3 lata razem robiliśmy eventy, budowaliśmy klimat i społeczność od zera. Masa pracy, masa wspomnień i naprawdę dobry czas.

Ogromne dzięki dla @RaveNG, @Kapignuj  @skubi2005 oraz @Routerek
Od samego początku byliście ze mną przy ogarnianiu eventów i trzymaliście ten projekt na poziomie. Bez Was to by nie miało ręki i nogi — szacun za wszystko, co włożyliście przez te lata.

Chciałbym również podziękować @Franklin $ oraz @Dawid_Ceg za chęci do współpracy między LSPD a NR podczas waszej kadencji w naszej serwerowej policji, bez was kilka eventów mogłoby nie powstać, a także @Beezy @Stasiowee @WolnoLukasz @MissAnia i @Queen za szczególne współpracę przy eventach gdzie potrzebowaliśmy ręki administracji, żeby cokolwiek nam wypaliło. Również nie może obejść się bez słów podziękowania dla @Lerciak, za bezproblemowe dogadywanie się między naszymi grupami i kilka rozmów na ts3 czy discord, dzięki którym mogliśmy wymienić się paroma przemyśleniami.

Dzięki też wszystkim, którzy byli częścią Night Racing — za obecność, wsparcie i klimat mam nadzieje, że nigdy was nie zawiodłem i zawsze dobrze bawiliście się na naszych eventach.

Grupa będzie od dzisiaj prowadzona przez @xAmnesia mi niestety w szczególności zabrakło czasu i chęci do dalszej gry, lecz będę starał pomóc jakkolwiek przy tym wszystkim.

Do zobaczenia!

• Like 9
  • Thanks 18
  • Sad 5
  • Jestem za 1