szymon_grotek223 Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Nick: @szymon_grotek223 Nick osoby nakładającej kare: @banditt Powód nałożenia kary: Podczas kłótni dwóch graczy kto więcej zarabia napisałem prześmiewczo "Spluwam na taką biedote jak wy plebsy" Krótki opis sytuacji: Dwójka graczy się kłóciła o to kto więcej zarabia i padły słowa iż ktoś zarabia tyle co mój kolega zarobił na sprzedaży auta w 2 godziny a mój kolega odparł iż zarabia 120k w 4 godziny no to ja bez chwili namysłu i pomyślunku co może się stać napisałem "Spluwam na taką biedote jak wy plebsy". Nie miałem na celu nikogo obrazic ani zwyzywać ponieważ Biedota to określenie na grupe osób biedniejszych a plebs oznacza to samo czyli nazwałem tych doslownie biednymi co nie jest w ogole złe bo bycie biednym na serwerze to normalna sprawa sam jestem Dowody: Coś od siebie: Na wstępie chciałbym przeprosić osoby pokrzywdzone. Aczkolwiek nie miałem na celu nikogo obrażać. Jedyne co moge powiedzieć to iż Przepraszam za mój brak pomyślunku co ktoś może poczuć. 1 2
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 30 Grudnia 2025 Junior Administrator Napisano 30 Grudnia 2025 Karę odczekasz 1
Rekomendowane odpowiedzi