Abbycane Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 🎆 Między choinką, a fajerwerkami 🎆 Święta już za nami, mamy nadzieję, że każdy wrócił z nich w jednym kawałku i z pełnym brzuchem. Paparazzi uwiecznili wigilijne spotkanie redakcji przed wypuszczeniem świątecznego artykułu. Cóż możemy rzec - tak było, nie zmyślamy. (Czasem najlepsze pomysły przychodzą w taki sposób) 🎄Nitka na Waszą kreatywność🎄 Dłuższe wolne w pracy, czy w szkole. Najpierw objadasz się świątecznymi pierogami popijając barszcz, żeby później jako postanowienie noworoczne wskazać wzięcie się za siebie na siłowni. Znajome, prawda? Na szczęście sylwester za moment, a plany mogą się w każdej chwili zmienić.Jak Ty, graczu, spędzasz ten okres poświąteczny? Całą ekipą wożąc się nowym pojazdem z kalendarza adwentowego? A może czekasz na premie, by wolny czas wykorzystać na wzbogacenie swojego serwerowego portfela? Pokaż nam to w kreatywny sposób z wykorzystaniem świątecznej aury na serwerze. Najlepsze pomysły nagrodzimy w postaci Waszej zaginionej premii świątecznej, która z pewnością zniknęła pewnej wigilijnej nocy. Czas na zgłoszenia upływa 6 stycznia, gdy na zegarze będzie widniała 23:59. Czekamy na Wasze kreatywne pomysły. Powodzenia! 5
erazerek Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 (edytowane) Wesołych Świąt 🎄~~ Świecisz się jak psu jajca ~~ Edytowane 29 Grudnia 2025 przez erazerek 9
zabraliminazwe Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 ❄️ Wesołych Świąt 2025 🎄 ~~ Ja i moje 2 m² śnieżnej kawalerki ~~ 5 1
R3vii Napisano 29 Grudnia 2025 Napisano 29 Grudnia 2025 🎄Wesołych Świąt🎄 ~~ Dziki szop, próbujący dzikiego poświątecznego grzyba na łonie natury ~~ 7
ADIBIX Napisano 30 Grudnia 2025 Napisano 30 Grudnia 2025 Wesołych świąt Świątecznym Pierdkiem na górze Chilliad 9
xkotel Napisano 3 Stycznia Napisano 3 Stycznia 🎄Wesołych Świąt 🧑🎄Zamiast premii pod drzewkiem znalazłem autko 🎀 5
banditt Napisano 6 Stycznia Napisano 6 Stycznia (edytowane) zimowe tricki na trzepakuhttps://imgur.com/a/4phLUcK Edytowane 6 Stycznia przez banditt 5
Abbycane Napisano 6 Stycznia Autor Napisano 6 Stycznia Ho Ho Ho! Serdecznie dziękujemy za Wasze zgłoszenia! Wyniki pojawią się wkrótce w odpowiedzi! 1
Abbycane Napisano 8 Stycznia Autor Napisano 8 Stycznia 🔔 DZYŃ DZYŃ! 🔔Czas na wyniki świątecznego konkursu! Po zaciętej dyskusji z reniferami Mikołaja, wyłoniliśmy zwycięzców, którym serdecznie gratulujemy i składamy na Ich ręce koperty z zaginionymi świątecznymi premiami! 🥇@ADIBIX15.000$ 🥈@xkotel10.000$ 🥉@erazerek5.000$ Lecz spokojnie, dla każdego z Was coś mamy. W Wasze ręce - @banditt i @R3vii leci 1.000$ i 100 WeazelCoin, bo kto nie lubi praktycznych prezentów? Dziękujemy za Wasze zgłoszenia, po odbiór nagród zgłoście się do mnie na dc: abbycane_.Wypatrujcie kolejnych konkursów od redakcji Weazel News! 6
Rekomendowane odpowiedzi